Pui in sos butter lemon cu sote de ciuperci

Untul se freaca spuma.

Timp pregatire
59 minute
Complexitate
redusa
Pui in sos butter lemon cu sote de ciuperci

Ingrediente

  • 1 buc.piept de pui
  • 125 gr unt topit
  • 2 linguri patrunjel tocat marunt
  • 1 lingura coaja rasa de lamaie
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • ciuperci
  • 1/2 ceapa
  • 1 lingura de smantana
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Untul se freaca spuma. Se adauga restul ingredientelor si se freaca pana la omogenizare. Compozitia se da deoparte si ne ocupam de pieptul de pui.

Pieptul de pui se condimenteaza si se pune pe grill, dupa care se trage in tigaie cu 2-3 linguri de sos butter lemon.

Ciupercile se spala, se taie pe jumatate si se calesc in ulei cu 1/2 de ceapa tocata marunt. Dupa 3-4 minute, se adauga condimente dupa gust, smantana si se lasa la foc mic, timp de 10 minute. La final se asezoneaza cu patrunjel verde tocat.

Intr-o farfurie plata se asaza pieptul de pui impreuna cu sosul butter lemon si se serveste alaturi de soteul de ciuperci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor