autor:

AndreeaGraversen25

» » Mancaruri cu carne

Pui in sos de boia de ardei

Autor: AndreeaGraversen25 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Danemarca


    Reteta postata pe: 01 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: AndreeaGraversen25 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Danemarca


Reteta postata pe: 01 septembrie 2009

Ingrediente
2 pui ( cca 900 g fiecare).Se poate folosi si filet de pui, 1 lingurita de sare, 2 lingurite boia de ardei, 50 g unt, 1 ceapa tocata mare (aprox 50 g), 1 catel usturoi zdrobit, 2 ½ dl supa de carne de pui, 2 dl smantana ( de preferinta 18% grasime), 1 lingura faina, patrunjel tocat, 320 g orez

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Fiecare pui se taie in 4 parti.Se sareaza si se adauga boiaua de ardei . Se prajeste usor in unt.Se scoate din cratita in care s-a prajit.In acelasi unt ramas dupa prajirea pieselor de pui, se pune ceapa si usturoiul sa se prajeasca.Dupa ce s.au prajit , se pune puiul inapoi in oala si se lasa sa fiarba impreuna cu supa pana cand sunt fragezi, cam ½ de ora la foc mic.Se iau piesele de pui din oala.Se adauga smantana si faina impreuna.Aceste doua ingrediente,smantana si faina, se fierb cu grija.Se gusta sosul.Si se adauga peste piesele de pui


Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos de boia de ardei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • Estera Flori (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    foarte interesanta reteta,

  • andreeagravesen25 , 12 noiembrie 2009

    da e un deliciu mancarea asta, sotului mei ii place ff mult.merita probata...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

    Cred ca e un delicu

    • AndreeaGraversen25 , 24 octombrie 2009

      Da absolut boia dulce...am uitat sa specific

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

      Cred ca este o bunatate...Totusi cred ca folosesti boia dulce,nu? Altfel doua lingurite cu boia iute ar fi prea mult,mai ales ca se adauga si usturoi...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 2 pui ( cca 900 g fiecare).Se poate folosi si filet de pui
  • 1 lingurita de sare
  • 2 lingurite boia de ardei
  • 50 g unt
  • 1 ceapa tocata mare (aprox 50 g)
  • 1 catel usturoi zdrobit
  • 2 ½ dl supa de carne de pui
  • 2 dl smantana ( de preferinta 18% grasime)
  • 1 lingura faina
  • patrunjel tocat
  • 320 g orez

Raporteaza reteta

Retete
de AndreeaGraversen25
Koteletter i fad ('Cotlet de porc in farfurie')

Koteletter i fad ('Cotlet de porc in farfurie')

Se pune untul intr-o tigaie, si se lasa sa devina brun .Se adauga cotletele si se lasa sa se prajeasca

6 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Supa de curry cu pachetele de varza

Supa de curry cu pachetele de varza

Pachetelele de varza:se scot frunzele exterioare care sunt aspre si tulpina de la varza creata.Se

4 voturi    8 comentarii
30 min
Supe de legume
Tartalete  cu pui in sos de asparagus/Tarteletter med kylling i asparges

Tartalete cu pui in sos de asparagus/Tarteletter med kylling i asparges

Se fierbe filetele de pui ( de preferinta am folosit filet in loc de pui intreg).Se spala bine puiul/filetele

6 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Estera Flori (Chef de cuisine)

foarte interesanta reteta,

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui