Fiecare pui se taie in 4 parti.Se sareaza si se adauga boiaua de ardei . Se prajeste usor in unt.Se scoate din cratita in care s-a prajit.In acelasi unt ramas dupa prajirea pieselor de pui, se pune ceapa si usturoiul sa se prajeasca.Dupa ce s.au prajit , se pune puiul inapoi in oala si se lasa sa fiarba impreuna cu supa pana cand sunt fragezi, cam ½ de ora la foc mic.Se iau piesele de pui din oala.Se adauga smantana si faina impreuna.Aceste doua ingrediente,smantana si faina, se fierb cu grija.Se gusta sosul.Si se adauga peste piesele de pui
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii