autor:

dana ioana iacob

» » Mancaruri cu carne

Pui Kiev

Autor: dana ioana iacob (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 28 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dana ioana iacob (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 28 octombrie 2008

Ingrediente
2 piepturi pui, 60 g unt, 3 catei usturoi, 1 lingura patrunjel proaspat tocat (sau uscat), 1 ou, faina, sare, piper, pesmet, ulei vegetal pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Untul se amesteca bine cu usturoiul zdrobit, apoi se adauga patrunjelul, sare si piper dupa gust si se da la frigider jumatate de ora.
In pieptul de pui se taie un buzunaras pe mijloc, se umple cu amestecul cu unt , se inchide cu o scobitoare si se da inca o jumatate de ora la frigider.
Se pudreaza cu faina amestecata cu sare si piper, se trece prin oul batut , apoi prin pesmet si se parjeste in ulei incins pe ambele parti. Daca incepe sa se arda la suprafata si nu se patrunde bine se da la cuptor cam 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Kiev" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mic dejun pentru campioni PUI KIEV

Mic dejun pentru campioni PUI KIEV

Mod de preparare reteta pui Kiev Am pus intr-un bol untul moale, patrunjelul tocat, usturoiul zdrobit

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui Kiev

Pui Kiev

Untul il amestecam cu usturoiul zdrobit, patrunjelul taiat marunt si mararul, potrivim de sare si

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2009

    Pesmetul se poate inlocui cu susan.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 2 piepturi pui
  • 60 g unt
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingura patrunjel proaspat tocat (sau uscat)
  • 1 ou
  • faina
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • ulei vegetal pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de dana ioana iacob
Salata mea crocanta

Salata mea crocanta

Se taie morcovii,ridichile, ardeiul si castravetele cubulete mici. Se toaca ierburile si se amesteca

4 voturi    8 comentarii
10 min
Salate de legume
Fursecuri cu unt de arahide si ciocolata

Fursecuri cu unt de arahide si ciocolata

Intr-un castron se mixeaza untul de arahide, cele 2 tipuri de zahar, untul, mierea, oul si vanilia.

6 voturi    8 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Pasca-prajitura

Pasca-prajitura

Amestecati ingredientele pt. umplututura. Amestecati ingredientele pt aluat si faceti o compozitite

4 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Pesmetul se poate inlocui cu susan.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Piept de raţă cu piersici