autor:

anamaria

» » Fripturi

Pui la cuptor cu garnitura de cartofi copti

Autor: anamaria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anamaria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 decembrie 2009

Ingrediente
1 kg de carne de pui (pulpe inferioare-ciocanele),, 3-4 cartofi,, 6-7 baby carotts (morcovi mai mici),, o punga magica knorr pt pui cu usturoi,, 1 capatana de usturoi, un ardei (poate fi si rosu, dar si galben),, 1 ceapa medie,, 2 rosii mai moi, 1 legatura de patrunjel, folie de aluminiu, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

5 voturi

Mod de preparare


Se spala puiul, se introduce in punga Knorr impreuna cu ceapa taiata cubulete, 4-5 catei de usturoi, ardeiul taiat fideluta si condimentele din punga. Se inchide punga la gura si se agita. Se pune intr-o tava si se baga in cuptorul incins in prealabil la 170 de grade, dar nu inainte de a face cateva gauri in punga cu o scobitoare.

Se iau cartofii, se spala bine si se impacheteaza individual (in coaja) in folia de aluminiu, dupa care se baga in cuptor pentru aproximativ 40 de minute. Morcovii se curata, se spala, se aseaza pe o folie de aluminiu, se presara sare si se baga la cuptor (impachetati in folie).

Rosiile se oparesc, se curata, se calesc, se adaga sare, piper si 2-3 catei de usturoi.

Se scot cartofii de la cuptor, se lasa sa se raceasca putin si se decojesc, iar mai apoi se taie in cuburi. Scoateti morcovii, ii puneti peste cartofii taiati si se adaga sosul de rosii. Scoateti pulpele de la cuptor, iar sosul de la friptura il puneti peste garnitura. Asadar, friptura se serveste impreuna cu garnitura si patrunjelul taiat marunt pe deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor cu garnitura de cartofi copti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Arata foarte bine.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Delicios...

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2009

    Arata bine....

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2009

      Arata bine....

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2009

      Foarte buni!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de carne de pui (pulpe inferioare-ciocanele),
  • 3-4 cartofi,
  • 6-7 baby carotts (morcovi mai mici),
  • o punga magica knorr pt pui cu usturoi,
  • 1 capatana de usturoi
  • un ardei (poate fi si rosu
  • dar si galben),
  • 1 ceapa medie,
  • 2 rosii mai moi
  • 1 legatura de patrunjel
  • folie de aluminiu
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de anamaria
Prajitura din piscoturi

Prajitura din piscoturi

Se iau 2 cani de lapte (aprox. 500ml), se pun pe foc si se adauga cele 2 plicuri de ness. Se prepara

2 voturi    1 comentariu
30 min
Prajituri
Ciorba de vacuta ca la mama

Ciorba de vacuta ca la mama

Se spala carnea,se taie cubulete si se pune la foc.Se lasa pana da in clocot si iese spuma,se ia

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Supe de carne

Alice85 (Chef de cuisine)

Arata foarte bine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada de Piept de pui cu dressing de visine si chiftelute de dovlecei