autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pui la cuptor (Mai bun decat la rotisor)

Autor: Mariana Petre (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mariana Petre (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
Un pui, MARGARINA, MIRODENII, lEGUME

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala bine puiul si apo se unge prin exterior si interior cu margarina, sare, mirodenii
Intr-o tava rotunda se aseaza o sticla umpluta cu apa , apoi se aseaza puiul astfel incat sticla sa sa fie in pozitie verticala, iar puil sa fie \"patruns de sticla prin interior
Se lasa la cuptor, la foc potrivit in jur de o ora(sa se rumeneasca bine. in tava se pot aseza legume(cartofi, morcovi , ardei gras)acoperite cu apa si putina vegeta) grasimea de la pui le va gratina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor (Mai bun decat la rotisor)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
MITITEI  PREGATITI IN CASA

MITITEI PREGATITI IN CASA

Rasolul de vita se spala si se pune la fiert in apa rece.Se ia spuma si se lasa sa fiarba bine la

50 voturi    11 comentarii
5h
Fripturi
Ficatei cu pasta de usturoi

Ficatei cu pasta de usturoi

Am încins tigaia tefalata,am pus putin ulei de masline,dupa care am pus ficateii si i-am lasat sub

2 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Un pui
  • MARGARINA
  • MIRODENII
  • lEGUME

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Aripioare crocante