autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pui la cuptor (Mai bun decat la rotisor)

Autor: Mariana Petre (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mariana Petre (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
Un pui, MARGARINA, MIRODENII, lEGUME

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala bine puiul si apo se unge prin exterior si interior cu margarina, sare, mirodenii
Intr-o tava rotunda se aseaza o sticla umpluta cu apa , apoi se aseaza puiul astfel incat sticla sa sa fie in pozitie verticala, iar puil sa fie \"patruns de sticla prin interior
Se lasa la cuptor, la foc potrivit in jur de o ora(sa se rumeneasca bine. in tava se pot aseza legume(cartofi, morcovi , ardei gras)acoperite cu apa si putina vegeta) grasimea de la pui le va gratina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor (Mai bun decat la rotisor)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschi de porc in crusta de alune, umplut cu prune uscate

Muschi de porc in crusta de alune, umplut cu prune uscate

Perele: Curatam perele de coaja si lasam coditele. Lasam un guler de coaja in jurul coditelor.

0 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi
Pulpe de pui pe pat de legume

Pulpe de pui pe pat de legume

Reteta e cat de poate de simpla, taiem legumele, punem uleiul in tava, si le asezam ca un pat. Adaugam

3 voturi    5 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Un pui
  • MARGARINA
  • MIRODENII
  • lEGUME

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschi de porc in crusta de alune, umplut cu prune uscate