Se spala carnea, se zvanta cu hartie absorbanta si se impregneaza din belsug cu un amestec preparat din ulei de masline, otet, susan si toate celelalte condimente. Se lasa sa se odihneasca la rece in acest baitz minim 15 minute. Eu l-am lasat de dimineata pana putin inainte de pranz.
Asezati bucatile de pui pe gratarul special cu capac, la foc mediu, 20 minute. Intoarceti carnea, dati focul mai mare si mai lasati intre 5 si 10 minute pana capata o crusta foarte bine rumenita (crispy :) )
Scoateti carnea pe platou si garnisiti cu feliute de usturoi, de peperoni, frunze de patrunjel, etc. Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii