Puiul se spala, se lasa la scurs ,se stropeste cu putin ulei de masline si se condimenteaza cu sare,piper, boia si rosmarin.Am preferat aceste condimente in locul celor care earu atasate la punga.
Se aseaza puiul in punga, se inchide punga si se inteapa aceasta de 5-6 ori cu scobitoarea .Se aseaza intr-o tava in care am pus si garnitura de cartofi pregatita astfel:cartofii se spala , se curata si se taie in sferturi.Se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline si apoi se condimenteaza cu sare,piper si marar uscat.Se da la cuptor iar spre finalul coacerii, inainte cam cu 10 min. se desface cu grija punga pentru o mai buna rumenire.
Se scoate din cuptor, se indeparteaza punga si se aseaza atat puiul cat si garnitura pe care presaram patrunjel taiat marunt pe un platou.
Este delicios.......pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii