autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui Manastiresc

Autor: Mariuca Matei (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 30 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mariuca Matei (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 30 august 2008

Ingrediente
1 piept de pui, 1/2 kg ciuperci albe proaspete, 2 cepe medii, 300 g smantana, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul cubulete cu latura de aproximativ 2 cm.Se taie ceapa pestisori, iar ciupercile felii subtiri.Se pune ceapa la calit impreuna cu ciupercile pana prind culoare. Apoi se adauga pieptul de pui. cand si acesta este facut, se adauga smantana si se mai lasa 5-10 minute la fiert.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Va doresc Pofta Buna!
PS Recomand sa fie servit cu mamaliguta, eventual cu cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Manastiresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui manastiresc

Pui manastiresc

Pulpele spalate si curatate le stergem cu un servet de hartie, apoi le condimentam pe toate partile. Punem

2 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui manastiresc

Pui manastiresc

De va asteptati la o mancare simpla -manastireasca, aflati ca nu e chiar asa! Puiul acesta nu prea

35 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    HOLBURA ALINA (Maestru bucatar):

    delicioasa reteta! usor de pregatit! mi-a adus aminte de casa.... cu siguranta o reteta pe care am sa o refac pentru prietenii mei sicilieni!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

16 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Sarmale in foi de varza murata