autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui Manastiresc

Autor: Mariuca Matei (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 30 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mariuca Matei (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 30 august 2008

Ingrediente
1 piept de pui, 1/2 kg ciuperci albe proaspete, 2 cepe medii, 300 g smantana, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul cubulete cu latura de aproximativ 2 cm.Se taie ceapa pestisori, iar ciupercile felii subtiri.Se pune ceapa la calit impreuna cu ciupercile pana prind culoare. Apoi se adauga pieptul de pui. cand si acesta este facut, se adauga smantana si se mai lasa 5-10 minute la fiert.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Va doresc Pofta Buna!
PS Recomand sa fie servit cu mamaliguta, eventual cu cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Manastiresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui manastiresc

Pui manastiresc

Dupa o reteta a lui Radu Anton Roman, o mancare delicioasa, extraordinara, divina si ar mai fi cateva

15 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui manastiresc

Pui manastiresc

Pulpele spalate si curatate le stergem cu un servet de hartie, apoi le condimentam pe toate partile. Punem

2 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    HOLBURA ALINA (Maestru bucatar):

    delicioasa reteta! usor de pregatit! mi-a adus aminte de casa.... cu siguranta o reteta pe care am sa o refac pentru prietenii mei sicilieni!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

16 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Miel cu masline si sos de ansoa