Reteta postata pe: 30 august 2008
Ingrediente
1 piept de pui, 1/2 kg ciuperci albe proaspete, 2 cepe medii, 300 g smantana, sare, piper, ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se taie pieptul cubulete cu latura de aproximativ 2 cm.Se taie ceapa pestisori, iar ciupercile felii subtiri.Se pune ceapa la calit impreuna cu ciupercile pana prind culoare. Apoi se adauga pieptul de pui. cand si acesta este facut, se adauga smantana si se mai lasa 5-10 minute la fiert.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Va doresc Pofta Buna!
PS Recomand sa fie servit cu mamaliguta, eventual cu cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Manastiresc" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
De va asteptati la o mancare simpla -manastireasca, aflati ca nu e chiar asa! Puiul acesta nu prea
35 voturi
6 comentarii
30 min
Pulpele spalate si curatate le stergem cu un servet de hartie, apoi le condimentam pe toate partile.
Punem
2 voturi
6 comentarii
1h 15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
HOLBURA ALINA (Maestru bucatar):
delicioasa reteta! usor de pregatit! mi-a adus aminte de casa.... cu siguranta o reteta pe care am sa o refac pentru prietenii mei sicilieni!