Pui marinat, la cuptor, cu salata calda de legume
Intr o oala mare se pun 4 litri de apa cu sare. Din rozmarin, cimbru, patrunjel se face un buchet care se pune in apa. Se aduce apa la punctul de fierbere. Toate legumele se taie felii groase si oparesc apoi se scot si se asaza intr o tava cu ulei si usturoiul tocat. Se condimenteaza si da la cuptor la foc puternic, 200 grade, pentru 10 minute.
Puiul se taie bucati si se fierbe in supa ramasa de la legume. Se scoate din supa si asaza in alta tava cu ulei si si condimente si se rumeste la cuptor.
Servire:
Se asaza legumele pe farfurie, deasupra carnea si putin din sosul ramas in tava, cu patrunjel verde tocat.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii