autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Pui marinat Rio Negro

   Specific: 

Argentina


    Reteta postata pe: 13 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Argentina


Reteta postata pe: 13 ianuarie 2010

Ingrediente
•    1 pui intreg, de aprox. 2 kg, •    1 ceapa taiata, •    2 morcovi taiati felii, •    1 foaie de dafin, •    1 lingurita de rozmarin, •    sare si piper, •    1 pahar de vin alb  , •    1 mar dat prin razatoare, •    1 lingura de zahar Timp preparare: 1 ora si 5 de minutePortii: 6 portii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare


Spalati puiul, portionati-l si asezonati cu sare si piper. Puneti intr-o tava de copt din sticla si adaugati ceapa, morcovii, foaia de dafin, rozmarinul si vinul.

Acoperiti cu folie de aluminiu si lasati la marinat, in frigider, pentru 24 de ore. Gatiti la cuptor timp de 1 ora, acoperita cu aceeasi folie, la temperatura de 190 de grade Celsius.



Intre timp, razuiti marul si amestecati-l cu apa si zahar. Indepartati folia si acoperiti cu amestecul de mar, apoi lasati la cuptor inca 20 de minute, pana ce puiul se rumeneste.



Daca ti-a placut reteta noastra "Pui marinat Rio Negro" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita de vie

Sarmalute in foi de vita de vie

Se spala foile de vita si se oparesc in apa clocotita cu sare 3-4 secunde,apoi se scufunda imediat

10 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Vinete umplute la cuptor-specific tarilor arabe

Vinete umplute la cuptor-specific tarilor arabe

Se curata vinetele de coaja si se taie in jumatati. Se scoate miezul vinetelor si se aseaza intr-o

21 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    Cred ca este un deliciu,merita testat.

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

    ceapa,morcovi,etc se pun in pui ? adica puiul se umple?altfel nu prea ar avea rostul marinarea.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • •    1 pui intreg
  • de aprox. 2 kg
  • •    1 ceapa taiata
  • •    2 morcovi taiati felii
  • •    1 foaie de dafin
  • •    1 lingurita de rozmarin
  • •    sare si piper
  • •    1 pahar de vin alb  
  • •    1 mar dat prin razatoare
  • •    1 lingura de zahar Timp preparare: 1 ora si 5 de minutePortii: 6 portii

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Aripioare marinate in stil thailandez cu garnituri