autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Pui marinat Rio Negro

   Specific: 

Argentina


    Reteta postata pe: 13 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Argentina


Reteta postata pe: 13 ianuarie 2010

Ingrediente
•    1 pui intreg, de aprox. 2 kg, •    1 ceapa taiata, •    2 morcovi taiati felii, •    1 foaie de dafin, •    1 lingurita de rozmarin, •    sare si piper, •    1 pahar de vin alb  , •    1 mar dat prin razatoare, •    1 lingura de zahar Timp preparare: 1 ora si 5 de minutePortii: 6 portii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare


Spalati puiul, portionati-l si asezonati cu sare si piper. Puneti intr-o tava de copt din sticla si adaugati ceapa, morcovii, foaia de dafin, rozmarinul si vinul.

Acoperiti cu folie de aluminiu si lasati la marinat, in frigider, pentru 24 de ore. Gatiti la cuptor timp de 1 ora, acoperita cu aceeasi folie, la temperatura de 190 de grade Celsius.



Intre timp, razuiti marul si amestecati-l cu apa si zahar. Indepartati folia si acoperiti cu amestecul de mar, apoi lasati la cuptor inca 20 de minute, pana ce puiul se rumeneste.



Daca ti-a placut reteta noastra "Pui marinat Rio Negro" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu sos de ciuperci

Pulpe de pui cu sos de ciuperci

Fierb pulpele. Calesc ceapa, adaug ciupercile date pe robot, las sa se caleasca impreuna, adaug supa,

41 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
PUI IMPANAT LA CUPTOR

PUI IMPANAT LA CUPTOR

Scaldati cuptorul la 200°C.Intre timp amestecati pezmetul cu patranjelul tocat si cu parmizanu.Da-ti

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    Cred ca este un deliciu,merita testat.

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

    ceapa,morcovi,etc se pun in pui ? adica puiul se umple?altfel nu prea ar avea rostul marinarea.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • •    1 pui intreg
  • de aprox. 2 kg
  • •    1 ceapa taiata
  • •    2 morcovi taiati felii
  • •    1 foaie de dafin
  • •    1 lingurita de rozmarin
  • •    sare si piper
  • •    1 pahar de vin alb  
  • •    1 mar dat prin razatoare
  • •    1 lingura de zahar Timp preparare: 1 ora si 5 de minutePortii: 6 portii

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Tocanita acra,reteta traditionala