autor:

Lucica-Elena Puscas

» » Mancaruri cu carne

Pui marocan

Autor: Lucica-Elena Puscas (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Maroc


    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lucica-Elena Puscas (Chef de cuisine)   
Specific:  

Maroc


Reteta postata pe: 23 noiembrie 2007

Ingrediente
8 copanel pui, 2 cepe mari, 500 g fasole verde, 2 gutui, 1 plic sofran, 100 ml ulei de masline, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Ceapa taiata solzisori se caleste usor in uleiul de masline.Se adauga sofranul si copanele de pui care se intorc pana prind o culoare galbena pe toate partile. Se acopera apoi cu fasolea verde si gutuile taiate felii, se adauga un pahar de apa, sare si piper.Vasul se acopera cu un capac si se fierbe la foc mic timp de o ora, fara sa se amestece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui marocan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ceafa de porc cu cartofi la cuptor

Ceafa de porc cu cartofi la cuptor

Cartofii curatati se taie in jumatati apoi se feliaza si se aseaza in tava de la aragaz. Ceafa de

33 voturi    5 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne
Chiftele de pui cu fulgi de porumb

Chiftele de pui cu fulgi de porumb

Carnea tocata se pune intr-un castron,punem 1 ou,condimentele,ceapa verde si mararul tocate marunt. Se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    virgil (Maestru bucatar) , 20 noiembrie 2010

    Cand incepeti sa fateti experimente pe retetele din acest portal ganditiva la cantarul din bae :))

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

    Gutuia taiata felii cred ca da un gust aparte puiului.Felicitari pentru reteta.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

    Chiar imi place...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 8 copanel pui
  • 2 cepe mari
  • 500 g fasole verde
  • 2 gutui
  • 1 plic sofran
  • 100 ml ulei de masline
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

virgil (Maestru bucatar)

Cand incepeti sa fateti experimente pe retetele din acest portal ganditiva la cantarul din bae :))

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui la cuptor