autor:

Lucica-Elena Puscas

» » Mancaruri cu carne

Pui marocan

Autor: Lucica-Elena Puscas (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Maroc


    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lucica-Elena Puscas (Chef de cuisine)   
Specific:  

Maroc


Reteta postata pe: 23 noiembrie 2007

Ingrediente
8 copanel pui, 2 cepe mari, 500 g fasole verde, 2 gutui, 1 plic sofran, 100 ml ulei de masline, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Ceapa taiata solzisori se caleste usor in uleiul de masline.Se adauga sofranul si copanele de pui care se intorc pana prind o culoare galbena pe toate partile. Se acopera apoi cu fasolea verde si gutuile taiate felii, se adauga un pahar de apa, sare si piper.Vasul se acopera cu un capac si se fierbe la foc mic timp de o ora, fara sa se amestece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui marocan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute in cosulete foietaj

Chiftelute in cosulete foietaj

Aluatul se intinde cat de mult permite. Decupam cercuri care sa fie suficient de mari pentru forma

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Spaghete cu pipote de pui

Spaghete cu pipote de pui

Puneti pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachet. In apa lor de fierbere puneti sare

6 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    virgil (Maestru bucatar) , 20 noiembrie 2010

    Cand incepeti sa fateti experimente pe retetele din acest portal ganditiva la cantarul din bae :))

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

    Gutuia taiata felii cred ca da un gust aparte puiului.Felicitari pentru reteta.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

    Chiar imi place...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 8 copanel pui
  • 2 cepe mari
  • 500 g fasole verde
  • 2 gutui
  • 1 plic sofran
  • 100 ml ulei de masline
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

virgil (Maestru bucatar)

Cand incepeti sa fateti experimente pe retetele din acest portal ganditiva la cantarul din bae :))

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Spezzatino (Tocanita) siciliana pe pat de orez.