autor:

Lucica-Elena Puscas

» » Mancaruri cu carne

Pui marocan

Autor: Lucica-Elena Puscas (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Maroc


    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lucica-Elena Puscas (Chef de cuisine)   
Specific:  

Maroc


Reteta postata pe: 23 noiembrie 2007

Ingrediente
8 copanel pui, 2 cepe mari, 500 g fasole verde, 2 gutui, 1 plic sofran, 100 ml ulei de masline, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Ceapa taiata solzisori se caleste usor in uleiul de masline.Se adauga sofranul si copanele de pui care se intorc pana prind o culoare galbena pe toate partile. Se acopera apoi cu fasolea verde si gutuile taiate felii, se adauga un pahar de apa, sare si piper.Vasul se acopera cu un capac si se fierbe la foc mic timp de o ora, fara sa se amestece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui marocan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei prajiti

Ficatei prajiti

Se spala ficatul si se pune la scurs. Intr-un bol se amesteca oul cu laptele si se adauga ficatul. Intr-o

6 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Șnițel ”tocat”

Șnițel ”tocat”

Intai tocam carnea fiarta, cuburi, nu prea mici, nici prea mari. Separat batem ouale (sau oul, daca

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    virgil (Maestru bucatar) , 20 noiembrie 2010

    Cand incepeti sa fateti experimente pe retetele din acest portal ganditiva la cantarul din bae :))

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

    Gutuia taiata felii cred ca da un gust aparte puiului.Felicitari pentru reteta.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

    Chiar imi place...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 8 copanel pui
  • 2 cepe mari
  • 500 g fasole verde
  • 2 gutui
  • 1 plic sofran
  • 100 ml ulei de masline
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

virgil (Maestru bucatar)

Cand incepeti sa fateti experimente pe retetele din acest portal ganditiva la cantarul din bae :))

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui usor