autor:

Lucica-Elena Puscas

» » Mancaruri cu carne

Pui marocan

Autor: Lucica-Elena Puscas (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Maroc


    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lucica-Elena Puscas (Chef de cuisine)   
Specific:  

Maroc


Reteta postata pe: 23 noiembrie 2007

Ingrediente
8 copanel pui, 2 cepe mari, 500 g fasole verde, 2 gutui, 1 plic sofran, 100 ml ulei de masline, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Ceapa taiata solzisori se caleste usor in uleiul de masline.Se adauga sofranul si copanele de pui care se intorc pana prind o culoare galbena pe toate partile. Se acopera apoi cu fasolea verde si gutuile taiate felii, se adauga un pahar de apa, sare si piper.Vasul se acopera cu un capac si se fierbe la foc mic timp de o ora, fara sa se amestece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui marocan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Aripioare de pui in bere cu piure de cartofi

Aripioare de pui in bere cu piure de cartofi

Spalam aripioarele si le punem la fiert in apa cu sare si busuioc,de preferat intr-o oala de tuci.

8 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tartă cu pui şi smântână

Tartă cu pui şi smântână

Aluatul de tartă l-am întins în tavă, l-am înţepat cu furculiţa, am pus o mână zdravăna

40 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    virgil (Maestru bucatar) , 20 noiembrie 2010

    Cand incepeti sa fateti experimente pe retetele din acest portal ganditiva la cantarul din bae :))

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

    Gutuia taiata felii cred ca da un gust aparte puiului.Felicitari pentru reteta.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

    Chiar imi place...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 8 copanel pui
  • 2 cepe mari
  • 500 g fasole verde
  • 2 gutui
  • 1 plic sofran
  • 100 ml ulei de masline
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

virgil (Maestru bucatar)

Cand incepeti sa fateti experimente pe retetele din acest portal ganditiva la cantarul din bae :))

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Copanele de pui cu cartofi noi la cuptor