Se pune sarea grunjoasa in tava de la cuptor uniform, se spala puiul bine si se zvanta cu un prosop. Se taie puiul pe piept, desfacandu-se in doua si apoi se pune pe sare, se baga la cuptor la temperatura medie, se tine la cuptor pana se rumeneste bine. Nu va faceti griji, nu va iesi sarat, carnea isi va lua sare doar cat e nevoie.
Cat timp puiul e la cuptor, curatam cartofii pe care ii punem la fiert impreuna cu un pic de sare pentru a nu se farama. Cand s-au fiert se pun pe un platou, se pune un pic de condiment si verdeata, lasand loc in mijloc pentru pui. Se scoate puiul si se serveste cald.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii