autor:

Lena Butterfly

» » Mancaruri cu carne

Pui pe sticla!

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Ingrediente
- 1 pui nu prea gras, - unt, - condimente, - rosii, - usturoi, -delikat, - sare, - piper, - 1 ardei gras, - cartofi, - ciuperci, - morcovi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se spala puiul si apoi se unge cu unt prin exterior si prin interior si cu sare, piper si condimente.
Se umple o sticla (de bere) cu apa.
Pe sticla se pune puiul si ele se aseaza pe o tava sau o cratita rotunda si se pun pe tava de la cuptor.
Se lasa la cuptor, la foc potrivit in jur de o jumatate de ora(sa se rumeneasca bine).
In tava(cratita) se pun legumele(ardeo gras, rosii, usturoi, cartofii, morcovii)
Acoperiti legumele din cratita cu apa si putin delikat(grasimea de la pui le va gratina).
Cand serviti puiul puneti langa el legumele din cratita.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla!" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui pe sticla la cuptor

Pui pe sticla la cuptor

•se spala puiul si se pune in vasul unde au fost amestecate toate ingredientele. se lasa

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi
Pui pe sticla

Pui pe sticla

Se spala si se curata puiul , se trage pe sticla plina cu apa , se unge cu ulei si apoi se condimenteaza. Se

11 voturi    8 comentarii
1h 4 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • - 1 pui nu prea gras
  • - unt
  • - condimente
  • - rosii
  • - usturoi
  • -delikat
  • - sare
  • - piper
  • - 1 ardei gras
  • - cartofi
  • - ciuperci
  • - morcovi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Cartofi cu carne la cuptor