Se lasa puiul la dezghetat, dupa care se spala, se curata de piele acolo unde consideram ca este nevoie, se freaca cu ulei de masline, apoi cu condimente, cu putina sare, inclusiv in interior.
Se pune apa in sticla dupa care se pune puiul pe sticla ;))
Se pune pe o tava de cuptor, in care se adauga apa din cand in cand pt k se evapora.
Se pune la cuptor timp de aprox 2 ore.
Pofta buna! ! !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii