•se spala puiul si se pune in vasul unde au fost amestecate toate ingredientele. se lasa la rece vreo jumatate de zi. se baga puiul pe o sticla de jumatate de sticla, care se umple cu sosul facut pentru pui;
•se mai lasa putin din sos pentru a se unge puiul din 30 in 30 de minute, cand este la cuptor;
•puiul se cresteaza si se pun jumatati de usturoi;
•se aseaza puiul in picioare intr-o tava si se introduce la cuptor la 180 grade pentru 1h 30 minute

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii