Se preincalzeste cuptorul la cca 200 grade C.
Arpagicul se scufunda cca 2 min in apa clocotita si apoi se curata
Se sareaza si pipereaza puiul atat la exterior cat si la interior.
Feliute subtiri de usturoi se introduce sub pielea puiului.
Se toaca marunt cimbrul si rozmarinul si se amaesteca cu untul si boiaua, si se maseaza bine puiul.
In interiorul puiului se introduce arpagic si amestecul de usturoi si ierburi aromate.
Se unge tava cu ulei de masline si se aseaza cartofii si arpagicul condimentate, peste care se pune puiul.
Se toarna deasupra puiului uleiul de masline ramas si apoi vinul alb.
Se da la cuptor cca 60 min.
Se serveste ornat cu crengute de rozmarin.
Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.
Zmeurata de casaReteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.
Paste cu vinete
Comentarii
Adaugă comentariu