Ingrediente
1 kg carne pui de casa, 50 g unt, 2-3 linguri ulei de masline, 200 ml vin alb, 50 ml coniac, 200 ml smantana, 2 galbenusuri, patrunjel verde, piper negru Kotany, sare
Dificultate: Medie | Timp: 1h 20 min
6 voturi
Mod de preparare
Adaugam iar bucatile de pui , turnam deasupra vinul si coniaculsi lasam sa fiarba cam o ora daca este pui de casa.Daca mai este nevoie adaugam putina supa de pui.
Dupa ce puiul este gata , adaugam 150 ml smantana si lasam sa dea cateva clocote la foc domol.
Galbenusurile le batem bine cu smantana ramasa si le turnam peste puiul cu smantana.
Amestecam repede si nu mai lasam sa fiarba.
Deasupra presaram patrunjel verde tocat.
Preparam mamaliguta , alaturi de care vom servi puiul.
Pofta mare sa aveti !
Mai multe aici :
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/02/pui-sultanica.html