Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume

Ingrediente

  • pui,
  • legume,
  • ulei,
  • sos teriyaki
  • orez fiert la aburi – pentru servire

Mod de preparare

Se taie puiul fasii, se trage in tigaia cu interior ceramic, cu putin ulei Arpis, apoi se adauga legumele si se tin pe foc pana ce se calesc. Se pune sosul teriyaki deasupra si se lasa pana ce se caramelizeaza.

Se aseaza puiul si legumele trase la tigaie pe o farfurie si se orneaza cu sos teriyaki si susan.

Mod de servire

Se serveste alaturi de orez fiert la aburi.

Secretul bucatarului

Pentru a economisi ulei, precum si pentru a evita lipirea bucatilor de pui de tigaie, va recomandam sa folositi o tigaie antiaderenta, cum este tigaia din aluminiu cu interior ceramic.

Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si DeKassa. In iulie, Restaurantul partener al proiectului este Sushiko.

Reteta japoneza ”Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume” a fost oferita si preparata de Restaurantul Sushiko si poate fi degustata zilnic la restaurantele japoneze Sushiko din Mall Baneasa si Centrul Vechi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa

Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...

Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon

Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon

Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.

Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.

Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise