autor:

Gustos_Ro

» » Mancaruri cu carne

Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume

Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Japonia


    Reteta postata pe: 18 iulie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
Specific:  

Japonia


Reteta postata pe: 18 iulie 2014

Ingrediente
pui,, legume,, ulei,, sos teriyaki, orez fiert la aburi &ndash pentru servire

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Se taie puiul fasii, se trage in tigaia cu interior ceramic, cu putin ulei Arpis, apoi se adauga legumele si se tin pe foc pana ce se calesc. Se pune sosul teriyaki deasupra si se lasa pana ce se caramelizeaza.



Se aseaza puiul si legumele trase la tigaie pe o farfurie si se orneaza cu sos teriyaki si susan.



Mod de servire

Se serveste alaturi de orez fiert la aburi.



Secretul bucatarului

Pentru a economisi ulei, precum si pentru a evita lipirea bucatilor de pui de tigaie, va recomandam sa folositi o tigaie antiaderenta, cum este tigaia din aluminiu cu interior ceramic.



Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si DeKassa. In iulie, Restaurantul partener al proiectului este Sushiko.



Reteta japoneza ”Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume” a fost oferita si preparata de Restaurantul Sushiko si poate fi degustata zilnic la restaurantele japoneze Sushiko din Mall Baneasa si Centrul Vechi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale din carne de pasare si vita

Sarmale din carne de pasare si vita

Se amesteca carnea cu sarea, piperul, cimbrul, ceapa tocata marunt, orezul, patrunjelul si bulionul.

14 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
MUSCHI DE VACA LA TIGAIE CU ANGHINARE

MUSCHI DE VACA LA TIGAIE CU ANGHINARE

Muschiul de vaca se portioneaza , cate 2 transe la o portie, se aromeaza cu sare , piper si rozmarin

5 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 23 iulie 2014

    F apetisant*****

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • pui,
  • legume,
  • ulei,
  • sos teriyaki
  • orez fiert la aburi &ndash pentru servire

Raporteaza reteta

Retete
de Gustos_Ro
Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Philips Multicooker are un program special pentru pilaf si instructiuni pentru preparare. Dupa 40

8 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Berbecut cu sos de legume

Berbecut cu sos de legume

Pulpa de berbecut impreuna cu usturoiul, piperul, sarea, foile de dafin, uleiul de masline si vinul

3 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi
Vinete umplute - reteta din Muntenia

Vinete umplute - reteta din Muntenia

Se taie vinetele in doua pe lungime si se pun in apa cu sare pentru 30 de minute. Se scot din apa,

12 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

F apetisant*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui usor