Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume

Ingrediente

  • pui,
  • legume,
  • ulei,
  • sos teriyaki
  • orez fiert la aburi – pentru servire

Mod de preparare

Se taie puiul fasii, se trage in tigaia cu interior ceramic, cu putin ulei Arpis, apoi se adauga legumele si se tin pe foc pana ce se calesc. Se pune sosul teriyaki deasupra si se lasa pana ce se caramelizeaza.

Se aseaza puiul si legumele trase la tigaie pe o farfurie si se orneaza cu sos teriyaki si susan.

Mod de servire

Se serveste alaturi de orez fiert la aburi.

Secretul bucatarului

Pentru a economisi ulei, precum si pentru a evita lipirea bucatilor de pui de tigaie, va recomandam sa folositi o tigaie antiaderenta, cum este tigaia din aluminiu cu interior ceramic.

Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si DeKassa. In iulie, Restaurantul partener al proiectului este Sushiko.

Reteta japoneza ”Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume” a fost oferita si preparata de Restaurantul Sushiko si poate fi degustata zilnic la restaurantele japoneze Sushiko din Mall Baneasa si Centrul Vechi.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura