autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pui umplut cu ciuperci

Autor: Georgiana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Ingrediente
1 pui,, 300 g ciuperci,, 100 g unt,, 2 galbenusuri de ou,, 300 ml vin alb,, 1 legatura marar,, 1 legatura patrunjel,, 250 g smantana,, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Puiul se curata in interior bine, printr-o taietura mica in partea de jos a pieptului. Ciupercile taiate marunt se calesc in unt, se adauga sare, piper si verdeata tocata fin si apoi se amesteca cu galbenusurile de oua. Se umple puiul prin deschizatura, cu sosul de ciuperci si verdeata, se coase cu ata de bucatrie sau scobitori, inchizand bine puiul. Se unge cu unt, se aseaza in tava, cu un paharsi jumate de vin si o cescuta de apa. Se stropeste din cand in cand cu sosul din tava. Se serveste cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui umplut cu ciuperci

Piept de pui umplut cu ciuperci

Ciupercile curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare,pentru 15 minute. Ceapa si usturoiul

33 voturi    20 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui umplut cu ciuperci si orez aromat

Pui umplut cu ciuperci si orez aromat

Pentru pui, incinge cuptorul la 180°C. Taie cate un buzunar in fiecare piept de pui. Freaca carnea

3 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine):

    Intr-o tava mare am pus felii de morcov, dovlecel, vinete si cartofifi si am adaugat si putina apa. A fost foate gustos.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Snitele umplute cu cascaval