autor:

ardelean ioan

» » Mancaruri cu carne

Pui umplut cu orez

Autor: ardelean ioan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ardelean ioan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 ianuarie 2009

Ingrediente
1 pui la un 1,5 kg,o cana orez,1 ou,1 pate ficat pui 100 grame,piper,sare,boia iute,rozmarin praf,vegeta,ulei floarea soarelui sau rapita,patrunjel,morcov

Dificultate: Medie Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Puiul se condimenteaza inauntru si sub piele cu sare, piper, boia, rozmarin. Orezul impreuna cu morcovul taiat feliute se fierbe, se adauga putin curry si patrunjel. Se ia de pe foc, se strecoara sub jet de apa rece, se lasa intrun vas sa se raceasca.

Dupa ce s-a racit se adauga oul intreg, pateul, piper si putina vegeta, se amesteca bine si cu compozitia rezultata se umple puiul.

Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui umplut cu ciuperci si orez aromat

Pui umplut cu ciuperci si orez aromat

Pentru pui, incinge cuptorul la 180°C. Taie cate un buzunar in fiecare piept de pui. Freaca carnea

3 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

    Ar fi si mai bun cu mai multe legume adaugate la orez!

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2009

    Subiectiva reteta. Eu il umplu cu mult pata, ciupercute, verdeata, mirodenii (fiecare cum ii place), putina afumatura. Scriu ingredientele in mare, adica pe scurt.

Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 pui la un 1,5 kg,o cana orez,1 ou,1 pate ficat pui 100 grame,piper,sare,boia iute,rozmarin praf,vegeta,ulei floarea soarelui sau rapita,patrunjel,morcov

Raporteaza reteta

Retete
de ardelean ioan
rosii umplute cu vinete

rosii umplute cu vinete

Umplutura: se curata ceapa si se taie marunt,se caleste in ulei pina incepe sa luceasca,peste care

19 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Se caleste ceapa, telina si morcovii pina incep sa se imoaie, se toarna apa incalzita in prealabil, se

75 voturi    11 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Placinta cu varza

Placinta cu varza

Se face un aluat ca pt piine, se lasa sa creasca. Se caleste varza taiata marunt, cind sa inmuiat

3 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Ar fi si mai bun cu mai multe legume adaugate la orez!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Gulas vienez