Se sterge puiul in interior cu hartie de bucatarie;
Pregatim umplutura in modul urmator:feliile de paine inmuiate in lapte cam o jumatate de pahar se amesteca cu rosiile uscate ,oul,sartea,piperul macinat ,adaugam ceapa calita in prealabil cu baconul sau sunca de praga,umplem puiul dupa care trecem la inchiderea acestuia cu ata de bucatarie,legandu-l de picioare in modul acesta nu permite iesirea umpluturii,si in acelasi timop de gat;
Asezam puil in tava ,ungem cu uleiul de masline,adaugam alaturi rosmarin si usturoi;
Introducem puiul in cuptorul incins 220°C timp de 15 minute,pana ce incepe sa se coloreze,dupa care micsoram temperatura 180°C adaugam paharul de vin si untul topit si-l introducem o ora in cuptor:
Intre timp cu o lingura ungem puiul cu sucul din tava,si completam coacerea;
In functie de dimensiunea puiului decidem daca este necesara preliungirea coacerii;
Servim puiul taiat felii alaturi de o garnitura la alegerea dvs

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii