autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

Puisori din mamaliga cu smantana pt copilasi mofturosi

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 martie 2010

Ingrediente
Faina de mamaliga grisata, apa, sare, smantana. Pt decor morcovi, piper, patrunjel verde si un praf de piper pe spatele puisorului.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

9 voturi

Mod de preparare

Se face o mamaliguta mai vartoasa din malai grisat si apoi modelam puisori pe care ii servim cu smantana. Nepotica mea care e tare mofturoasa mananca cu bucurie mamaliga modelata astfel si smantana.
Imi cer scuze ca am incadrat acest fel de mancare la acest capitol, nu am avut unde sa il postez!
Daca ti-a placut reteta noastra "Puisori din mamaliga cu smantana pt copilasi mofturosi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Mamaliga cu brinza Focsani

Mamaliga cu brinza Focsani

Se face o mamaliga molcuta, fiarta bine. Intr-n vas ceramic, se pune un strat de brinza, unul de

7 voturi    17 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Branzare

Branzare

1. Se amesteca drojdia cu putin lapte caldut si cu zaharul. Se lasa la crescut cca. 10min. 2.Amestecul

2 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 16 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    lia , 10 martie 2010

    Minunati puisorii de mamaliguta. Felicitari ! pt prezentare.

  • Fara foto

    Dani , 09 martie 2010

    Adevarat. Putini spun lucrurilor pe nume. Asta e realitatea.Burdulea Maria Elena, felicitari pentru tot ceea ce faci!! Ce spun altii, mai putin conteaza.

  • Fara foto

    Delia , 09 martie 2010

    Mari,te bucuri ca ai gasit comentariu de la Doina? Consideri ca esti privelegiata? Toata lumea te admira pe tine, de aceea iti sunt citite si apreciate retetele. Doina nu apreciaza nimic mai mult decat ce face ea. Tu esti o adevarata experta. Felicitari!

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 07 martie 2010

      Doina, ma bucur cand aprecierile vin din partea unei experte, va multumesc tuturor pt aprecieri. Mari, pe Raducu inca nu am avut ocazia sa il tin la mine mai multe zile, e prea micut si nu sta fara mamica lui. Cristiana mai vine in vacanta si e foarte mofturoasa, ca Alex al tau si atunci incerc sa fac tot ce pot sa pape.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 07 martie 2010

      Mariela, nu stii cum sa o mai rasfeti pe Cristina! Buicuto, dar pe Radu l-ai uitat?

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 06 martie 2010

      Multumesc pt aprecierile voastre, ma bucura faptul ca vin din partea unor foarte pricepute gospodine. Mi s-a mai intamplat Doina sa nu am unde incadra corect un anumit fel de mancare.

    • elenita

      elenita (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      intradevar ingenioasa ideea mai ales pentru copii mofturosi cu am eu voi incerca sigur nota maxima cu drag

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      Imi place foarte mult reteta. Puisorul este grozav. Frumos, frumos, frumos, frumos. Nota maxima. ***** De multe ori nici eu nu stiu unde sa incadrez o reteta, dar o incadrez unde mi se pare ca se potriveste cumva.

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 06 martie 2010

      Multumesc de aprecieri, pofta buna mofturosilor din familiile voastre.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      Draguti tare puisorii tai . Bine ca a mancat mofturici si asa. Mai rau era daca nu papa nici puisorii.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      Ingenios!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      O mancare apetisanta,gustoasa si sanatoasa...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      Tare dragalas puisorul.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      chiar vor manca cu placere nepoteii tai!

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      arata bestial , baiatul meu a vazut-o si a zis:mami vreau si eu, asa ca multi pupici de la mine si baietelul meu sa mai inventa-ti ca suntem cu ochi pe dumneavoastra inca odata felicitari de o mie de ori

    • Fara foto

      mika (Bucatar) , 05 martie 2010

      vai de mine ce minunatie,o sa-i fac si eu baietelului meu aveti voturi maxime sa mai face-ti retete asa felicitari de 1000 de ori

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

9 voturi

Ingrediente

  • Faina de mamaliga grisata
  • apa
  • sare
  • smantana. Pt decor morcovi
  • piper
  • patrunjel verde si un praf de piper pe spatele puisorului.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

lia

Minunati puisorii de mamaliguta. Felicitari ! pt prezentare.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Barcute cu branza si mac