Acest fel de mâncare este traditional, si putem folosi orice tip de carne.
Supa se pãstreazã pt. a face diverse aluaturi sãrate sau pt. o garniturã de orez.
Eu am profitat sã fac o ciorbã cu perisoare.
1)Pulpa de curcan se pune la fiert în apã cu sare, piper,foi de dafin, 1 ceapã, optional: câtiva cãtei de usturoi, morcovi...
Lasã la fiert cca. 45 min.
2)Între timp taie cartofii si ceapa în sferturi groase, iar cãtei de usturoi feliute. Pune pulpa fiartã deasupra si condimenteazã cu vegeta, piper, boia, sofran...toarnã uleiul si amestecã totul bine.Dã la cuptor la 200ºC, timp de 30 min. Neuitând sã regãm cu propriul sos pt. a nu se usca carnea.
Dacã vã grãbiti, puteti prãji cartofii pe jumãtate, apoi adãuga la carne.
3)La urmã pune sucul de lãmâie peste carne.
Puteti servi decorat cu pãtrunjel tocat si felii de lãmâie, acompaniat de o salatã verde cu sos vinagrete.
Special pt. cinele în familie.
Poftã bunã!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii