autor:

maria mihalache

» » Fripturi

Pulpa de curcan cu ierburi aromate in vas roman

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2012

Ingrediente
1 pulpa de curcan, rozmarin, salvie, patrunjel, unt cat o nuca, ulei de masline, 15-20 ml coniac, sare,

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Spalam pulpa de curcan si lasam la scurs.Se desprinde cu grija putin pielea si introducem sub piele rozmarin, salvie si patrunjel , toate uscate, apoi intindem pielea la loc.Condimentam cu sare si piper si ungem cu unt pulpa de curcan.Asezam intr-un vas roman in care am pus putina apa si dam la cuptor.Lasam la cuptor circa 30-40 min dupa care scoatem vasul si ungem carnea cu un sos format din ulei si coniac .Dam iarasi la cuptor si tinem pana cand carnea este bine patrunsa si rumena.Se lasa sa se raceasca si se taie felii.
Se serveste alaturi de o garnitura, eu am folosit dovlecei cu patrunjel.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu ierburi aromate in vas roman" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Creier pane

Creier pane

Se dezgheata creierul, se pune intr-un castron si se spala cu apa rece, apoi se pune la fiert in

11 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Friptura asortata

Friptura asortata

Preparare : spalam si stergem bine bucatile de carne, le condimentam cu sare si piper. Cu robotul

14 voturi    13 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 august 2012

    ce doua felii tentante de pulpa!

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 pulpa de curcan
  • rozmarin
  • salvie
  • patrunjel
  • unt cat o nuca
  • ulei de masline
  • 15-20 ml coniac
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

ce doua felii tentante de pulpa!

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de pui marinata la grill