Spalati si stergeti bine pulpa de miel. O sarati si o piperati si o puneti intr-o tava. Intr-un blender puneti usturoiul, mustarul si sucul de lamaie, le mixati pana devin un fel de pasta. Scoateti pasta intr-un bol si cu o pensula de bucatarie ungeti pulpa de miel. Puneti deasupra pulpei frunzele de rozmarin si introduceti tava la cuptor pentru cca 40 minute la o temp. de 170 grade. Scoateti tava din cuptor si turnati peste pulpa uleiul de masline si restul pastei de usturoi. Il introduceti din nou la cuptor pentu inca o ora, la aceeasi temperatura pana se formeaza o crusta. Se serveste cald in platou, bineinteles portionat.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii