autor:

sapunaru laura

» » Fripturi

Pulpa de miel cu mustar si rozmarin

Autor: sapunaru laura (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 01 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sapunaru laura (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 01 aprilie 2011

Ingrediente
pentru 5-6 persoane, -o pulpa de miel intreaga,cca 1,1/2 kg, -6 catei de usturoi, -150 gr mustar francez iute, -sucul de la o lamaie, -3 lingurite cu frunze de rozmarin, -1 ceasca cu ulei de masline, -sare, -piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h 10 min

8 voturi

Mod de preparare

Spalati si stergeti bine pulpa de miel. O sarati si o piperati si o puneti intr-o tava. Intr-un blender puneti usturoiul, mustarul si sucul de lamaie, le mixati pana devin un fel de pasta. Scoateti pasta intr-un bol si cu o pensula de bucatarie ungeti pulpa de miel. Puneti deasupra pulpei frunzele de rozmarin si introduceti tava la cuptor pentru cca 40 minute la o temp. de 170 grade. Scoateti tava din cuptor si turnati peste pulpa uleiul de masline si restul pastei de usturoi. Il introduceti din nou la cuptor pentu inca o ora, la aceeasi temperatura pana se formeaza o crusta. Se serveste cald in platou, bineinteles portionat.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel cu mustar si rozmarin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de miel in vin rosu

Friptura de miel in vin rosu

Spalam carnea de miel si o tinem 10min in apa rece cu sare sa se curete de sange. Punem uleiul

29 voturi    11 comentarii
1h
Fripturi
Piept de pui in crusta de cascaval si mascarpone

Piept de pui in crusta de cascaval si mascarpone

Pieptul de pui se dezoseaza , apoi indepartam pielea dupa care taiem fiecare bucata de carne in

6 voturi    4 comentarii
59 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 10 min

8 voturi

Ingrediente

  • pentru 5-6 persoane
  • -o pulpa de miel intreaga,cca 1,1/2 kg
  • -6 catei de usturoi
  • -150 gr mustar francez iute
  • -sucul de la o lamaie
  • -3 lingurite cu frunze de rozmarin
  • -1 ceasca cu ulei de masline
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

Retete
de sapunaru laura
Placinta cu spanac, branza feta si orez

Placinta cu spanac, branza feta si orez

Umplutura: Calim ceapa, adaugam spanacul, care a fost fiert,scurs si tocat,punem cca o cana apa si

18 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Spanac cu orez

Spanac cu orez

Se spala spanacul bine, bine, se fierbe, se strecoara, se taie cat de marunt. Se caleste ceapa in

4 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Biscuiti cu suc si coaja de portocale

Biscuiti cu suc si coaja de portocale

Intr-un bol amestecam uleiul cu zaharul, adaugam si sucul de portocale, coniacul, coaja rasa de portocale,

13 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de vita
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide