autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpa de miel in sare cu rozmarin

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Ingrediente
1 pulpa de miel, de aproximativ 2 kg, 1 lingura rozmarin, 1 ceasca vin alb, 2 1/2 sare de mare grunjoasa, piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala bine pulpa de miel, fara sa i se scoata osul si membrana alba de la suprafata. Se lasa pulpa sa se zvinte. Se spala inca o data pulpa in vin. Restul de vin se toarna peste pulpa si se presara cu rozmarin. Intr-o tava mare se pune un strat de aproximativ 2 cm grosime sare de mare grunjoasa. Pe acest strat se pune pulpa de miel si se acopera cu un alt strat gros de sare de mare grunjoasa. Se baga tava in cuptor si se coace la 200 grade C timp aproximativ doua ore. Dupa aceea, se scoate tava din cuptor, se sparge crusta de sare si se serveste mielul cu multa salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel in sare cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Spaghete cu pipote de pui

Spaghete cu pipote de pui

Puneti pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachet. In apa lor de fierbere puneti sare

6 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti la cuptor

Dovlecei umpluti la cuptor

Curatam dovleceii de coaja. Le scoatem miezul,apoi ii saram putin prin interior. Ceapa o curatam

5 voturi    8 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel
  • de aproximativ 2 kg
  • 1 lingura rozmarin
  • 1 ceasca vin alb
  • 2 1/2 sare de mare grunjoasa
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui cu tomate -duo