autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpa de miel in sare cu rozmarin

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Ingrediente
1 pulpa de miel, de aproximativ 2 kg, 1 lingura rozmarin, 1 ceasca vin alb, 2 1/2 sare de mare grunjoasa, piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala bine pulpa de miel, fara sa i se scoata osul si membrana alba de la suprafata. Se lasa pulpa sa se zvinte. Se spala inca o data pulpa in vin. Restul de vin se toarna peste pulpa si se presara cu rozmarin. Intr-o tava mare se pune un strat de aproximativ 2 cm grosime sare de mare grunjoasa. Pe acest strat se pune pulpa de miel si se acopera cu un alt strat gros de sare de mare grunjoasa. Se baga tava in cuptor si se coace la 200 grade C timp aproximativ doua ore. Dupa aceea, se scoate tava din cuptor, se sparge crusta de sare si se serveste mielul cu multa salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel in sare cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de porc la tava cu ciuperci

Piept de porc la tava cu ciuperci

Se cresteaza bucata de carne, dar nu de tot, pe partea cu soriciul, la distanta de 15-20 mm. Preparati

4 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Piept de porc cu legume la cuptor

Piept de porc cu legume la cuptor

Se pregatesc legumele astfel:se curata ceapa si se taie pestisori mai mari,se curata dovlecelul si

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel
  • de aproximativ 2 kg
  • 1 lingura rozmarin
  • 1 ceasca vin alb
  • 2 1/2 sare de mare grunjoasa
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Bastonase de pui