Se spala bine pulpa de miel, fara sa i se scoata osul si membrana alba de la suprafata. Se lasa pulpa sa se zvinte. Se spala inca o data pulpa in vin. Restul de vin se toarna peste pulpa si se presara cu rozmarin. Intr-o tava mare se pune un strat de aproximativ 2 cm grosime sare de mare grunjoasa. Pe acest strat se pune pulpa de miel si se acopera cu un alt strat gros de sare de mare grunjoasa. Se baga tava in cuptor si se coace la 200 grade C timp aproximativ doua ore. Dupa aceea, se scoate tava din cuptor, se sparge crusta de sare si se serveste mielul cu multa salata verde.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii