autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpa de miel in sare cu rozmarin

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Ingrediente
1 pulpa de miel, de aproximativ 2 kg, 1 lingura rozmarin, 1 ceasca vin alb, 2 1/2 sare de mare grunjoasa, piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala bine pulpa de miel, fara sa i se scoata osul si membrana alba de la suprafata. Se lasa pulpa sa se zvinte. Se spala inca o data pulpa in vin. Restul de vin se toarna peste pulpa si se presara cu rozmarin. Intr-o tava mare se pune un strat de aproximativ 2 cm grosime sare de mare grunjoasa. Pe acest strat se pune pulpa de miel si se acopera cu un alt strat gros de sare de mare grunjoasa. Se baga tava in cuptor si se coace la 200 grade C timp aproximativ doua ore. Dupa aceea, se scoate tava din cuptor, se sparge crusta de sare si se serveste mielul cu multa salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel in sare cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura inabusita de miel cu stafide

Friptura inabusita de miel cu stafide

Se spala pulpele, se taie in cate 2-3 bucati fiecare, cu tot cu os, se condimenteaza bine si se lasa

8 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi

Musaca de cartofi

Se curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert. Cand au fiert, scurgem toata apa din ei

12 voturi    12 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel
  • de aproximativ 2 kg
  • 1 lingura rozmarin
  • 1 ceasca vin alb
  • 2 1/2 sare de mare grunjoasa
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Pulpe de pui cu dovlecei