Pulpa de porc cu piper si carnati la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pulpa de porc cu piper si carnati la cuptor

Ingrediente

  • 1 felie de pulpa de porc
  • 1/2 kg carnati de porc grosi
  • 2 linguri de amestec de piper mozaic(rosu,alb,verde,negru)
  • 2 foi de dafin
  • sare

Mod de preparare

Pulpa de porc se sareaza,se asaza intr-o tava unsa,se presara cu piperul boabe ,se adauga 1/2 pahar de apa si foaia de dafin,se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor.Dupa 20 de minute,se ia folia si se asaza carnatul in aceeasi tava si se mai lasa la cuptor pana se prajesc si carnatii si pulpa.

Cand este gata se taie carnatul si pulpa bucati si se aseaza pe un platou.Se pot servi si reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise