autor:

simona stana

» » Fripturi

Pulpa de porc cu piper si carnati la cuptor

Autor: simona stana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona stana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 august 2009

Ingrediente
1 felie de pulpa de porc, 1/2 kg carnati de porc grosi, 2 linguri de amestec de piper mozaic(rosu,alb,verde,negru), 2 foi de dafin, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Pulpa de porc se sareaza,se asaza intr-o tava unsa,se presara cu piperul boabe ,se adauga 1/2 pahar de apa si foaia de dafin,se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor.Dupa 20 de minute,se ia folia si se asaza carnatul in aceeasi tava si se mai lasa la cuptor pana se prajesc si carnatii si pulpa.
Cand este gata se taie carnatul si pulpa bucati si se aseaza pe un platou.Se pot servi si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu piper si carnati la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Aripi,de pui,pane

Aripi,de pui,pane

Aripile(fara partea osoasa,care se arunca) se taie in 2,apoi se spala. Se face o \"marinata\" din

11 voturi    15 comentarii
2h
Fripturi
Ceafa de porc la gratar cu garnitura de cartofi noi

Ceafa de porc la gratar cu garnitura de cartofi noi

Bucatile de ceafa se spala,se usuca cu un prosop absorbant si se condimenteaza cu sare dupa placul

3 voturi    3 comentarii
6h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

    Foarte bun...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    O bunatate...

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009

    Foarte delicios,mi sa facut o pofta.....

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009

      Usor de pregatit, dar gustos.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009

      Arata foarte bine,iar gustul este pe masura...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 felie de pulpa de porc
  • 1/2 kg carnati de porc grosi
  • 2 linguri de amestec de piper mozaic(rosu,alb,verde,negru)
  • 2 foi de dafin
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de simona stana
Chiftea umpluta cu oua

Chiftea umpluta cu oua

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de

20 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Salata de legume cu carne

Salata de legume cu carne

Se pun la fiert in 5litri de apa carnea cu sare,cateii de usturoi,ceapa intreaga,jumatate din legatura

9 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Salate de legume
Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de

1 vot    4 comentarii
1h
Aperitive cu oua

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Foarte bun...

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cotlet de berbecut cu cartofi cu rozmarin si sos de verdeturi