autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpa de porc cu sos de smantana , piure de cartofi si morcov cu galangal- Multicooker Philips

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iulie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iulie 2014

Ingrediente
1 kg pulpa porc, 50 ml ulei, 50 g faina, 250 ml smantana, 400 ml supa de carne, 3 galbenusuri, zeama de la o lamaie, 1 lingura mustar, patrunjel verde, 700 g cartofi, 50 g unt, 100 ml lapte, 2 morcovi, 1/2 lingurita galangal macinat( ghimbir)

Dificultate: Medie Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Pulpa de porc se taie fileuri si se bate putin cu ciocanul de snitel. Asezonam fileurile si le dam prin faina.
Apasam butonul MENU si selectam programul FRY pentru 15 minute. Punem uleiul in vasul aparatului , apasam START si dupa 5 minute dupa ce uleiul s-a incalzit, prajim feliile de carne pe ambele parti, cu capacul inchis , cam 1-2 minute fiecare felie.
Dupa ce toate feliile sunt prajite si scoase din aparat, in uleiul ramas ( care nu si-a schimbat deloc culoarea si nu s-a ars )sotam 1 lingurita faina , adaugam repede supa de carne ,invartind continuu in vas. Punem si feliile de carne , asezonam , dupa care fixam aparatul pe programul STEW timp de 50 de minute., cu capacul inchis.START
Intre timp curatam cartofii si morcovii , ii taiem cuburi si ii fierbem la aburi in cosul de deasupra.
Galbenusurile le amestecam cu smantana, zeama de lamaie, mustarul si faina daca a mai ramas. Le omogenizam bine, adaugam 102 polonice din zeama in care a fiert carnea si dupa trecerea a 45 de minute , adaugam sosul la carne.Lasam 5 minute sa dea in clocot.
Presaram deasupra putin patrunjel verde.
Cand aparatul isi termina programul, il scoatem din priza.
Macinam bucatile de galangal si facem cele doua pireuri. Cel de cartofi cu unt si lapte si cel de morcovi cu galangal.
Servim fileurile de carne alaturi de cele doua piureuri si o salata de salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu sos de smantana , piure de cartofi si morcov cu galangal- Multicooker Philips" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Intai am sa va spun ca nu am mancat niciodata varza a la Cluj, dar nu am vazut nici cum arata. Nu

39 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Placinta din lavas cu carne

Placinta din lavas cu carne

Carnea tocata se prajeste impreuna cu ceapa taiata marunt si morcovul dat prin razatoare timp de

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg pulpa porc
  • 50 ml ulei
  • 50 g faina
  • 250 ml smantana
  • 400 ml supa de carne
  • 3 galbenusuri
  • zeama de la o lamaie
  • 1 lingura mustar
  • patrunjel verde
  • 700 g cartofi
  • 50 g unt
  • 100 ml lapte
  • 2 morcovi
  • 1/2 lingurita galangal macinat( ghimbir)

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

225 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
fasole cu costita afumata