autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de porc cu sos de smantana si cascaval

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 iulie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 iulie 2015

Ingrediente
1,5 kg pulpa de porc, 200 ml smantana, 100 g cascaval, 6-70 g unt, 200 ml vin alb, 1 lingura mustar, sare, piper, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

3 voturi

Mod de preparare

Pulpa de porc o taiem bucatele potrivite si o prajim pe toate partile , intr-o tigaie in care am topit untul.Amestecam si lasam sa faca o crusta, fiecare bucatica de pulpa.
Condimentam pulpa fripta si adaugam vinul, lasam apoi sa fiarba acoperit, la foc mic , cam 30-40 de minute.
Intr-un bol, amestecam smantana, mustarul si cascavalul razuit.
Cand carnea este bine patrunsa , adatgam aceasta compozitie si mai lasam sa dea cateva clocote.
Stingem focul si presaram deasupra patrunjel verde proaspat tocat.
Merge de minune alaturi de o mamaliguta.

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/11/pulpa-de-porc-cu-sos-de-smantana-si.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu sos de smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficat in Osanza

Ficat in Osanza

Se feliaza ficatul in felii de 1-1,5 cm.Luam o bucata de osanza de trei ori mai mare decat felia

5 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Foietaj cu surpriza Medi (ana)

Foietaj cu surpriza Medi (ana)

Ideea mi-a venit plimbandu-ma pe blogul lui Medi , careia ii multumesc frumos de reteta. Sper sa

9 voturi    4 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ievucza Lajos , 12 iulie 2015

    foarte delicios-

Dificultate

Redusa

Timp

55 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 200 ml smantana
  • 100 g cascaval
  • 6-70 g unt
  • 200 ml vin alb
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

233 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

6 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

2 voturi    1 comentariu
30 min
Fripturi
Stufat de miel