autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de porc cu sos de smantana si cascaval

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 iulie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 iulie 2015

Ingrediente
1,5 kg pulpa de porc, 200 ml smantana, 100 g cascaval, 6-70 g unt, 200 ml vin alb, 1 lingura mustar, sare, piper, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

3 voturi

Mod de preparare

Pulpa de porc o taiem bucatele potrivite si o prajim pe toate partile , intr-o tigaie in care am topit untul.Amestecam si lasam sa faca o crusta, fiecare bucatica de pulpa.
Condimentam pulpa fripta si adaugam vinul, lasam apoi sa fiarba acoperit, la foc mic , cam 30-40 de minute.
Intr-un bol, amestecam smantana, mustarul si cascavalul razuit.
Cand carnea este bine patrunsa , adatgam aceasta compozitie si mai lasam sa dea cateva clocote.
Stingem focul si presaram deasupra patrunjel verde proaspat tocat.
Merge de minune alaturi de o mamaliguta.

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/11/pulpa-de-porc-cu-sos-de-smantana-si.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu sos de smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu curcan

Mancare de cartofi cu curcan

Se pune carnea de curcan la fiert in apa rece cu putina sare, ca pentru supa. Se curata si se toaca

8 voturi    6 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute marinate cu taitei de orez

Chiftelute marinate cu taitei de orez

Pentru chiftelute, inmuiem felia de paine in apa, o stoarcem bine, apoi o dam pe razatoarea mare.

3 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ievucza Lajos , 12 iulie 2015

    foarte delicios-

Dificultate

Redusa

Timp

55 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 200 ml smantana
  • 100 g cascaval
  • 6-70 g unt
  • 200 ml vin alb
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

66 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

227 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

24 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu lamaie la capac Pui cu lamaie la capac

Se porționează puiul in bucăți medii și se așază intr-o oală in ulei încins, se adaugă condimentele, se da focul mic

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de merisoare Cotlet de porc cu sos de merisoare

Carnea spalata si uscata cu un prosop se condimenteaza si se asaza in tava cu putin ulei. Punem un pahar de apa si dam la cuptor 30-40

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Musakhan - Pui “reincalzit”-specific arab