autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de porc cu sos de smantana si cascaval

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 iulie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 iulie 2015

Ingrediente
1,5 kg pulpa de porc, 200 ml smantana, 100 g cascaval, 6-70 g unt, 200 ml vin alb, 1 lingura mustar, sare, piper, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

3 voturi

Mod de preparare

Pulpa de porc o taiem bucatele potrivite si o prajim pe toate partile , intr-o tigaie in care am topit untul.Amestecam si lasam sa faca o crusta, fiecare bucatica de pulpa.
Condimentam pulpa fripta si adaugam vinul, lasam apoi sa fiarba acoperit, la foc mic , cam 30-40 de minute.
Intr-un bol, amestecam smantana, mustarul si cascavalul razuit.
Cand carnea este bine patrunsa , adatgam aceasta compozitie si mai lasam sa dea cateva clocote.
Stingem focul si presaram deasupra patrunjel verde proaspat tocat.
Merge de minune alaturi de o mamaliguta.

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/11/pulpa-de-porc-cu-sos-de-smantana-si.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu sos de smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si smantana

Pui cu ciuperci si smantana

Puiul se taie cubulete si se caleste in unt/margarina aprox 20min. Se adauga ciupercile si condimentele,

9 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de ciuperci champignion cu pulpe de pui

Ciulama de ciuperci champignion cu pulpe de pui

Curatam copanelele de piele le taiem in doua si le punem la fiert in apa cu sare.Dupa ce le luam

9 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ievucza Lajos , 12 iulie 2015

    foarte delicios-

Dificultate

Redusa

Timp

55 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 200 ml smantana
  • 100 g cascaval
  • 6-70 g unt
  • 200 ml vin alb
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

226 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui pe sticla