autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de porc cu sos de smantana si cascaval

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 iulie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 iulie 2015

Ingrediente
1,5 kg pulpa de porc, 200 ml smantana, 100 g cascaval, 6-70 g unt, 200 ml vin alb, 1 lingura mustar, sare, piper, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

1 vot

Mod de preparare

Pulpa de porc o taiem bucatele potrivite si o prajim pe toate partile , intr-o tigaie in care am topit untul.Amestecam si lasam sa faca o crusta, fiecare bucatica de pulpa.
Condimentam pulpa fripta si adaugam vinul, lasam apoi sa fiarba acoperit, la foc mic , cam 30-40 de minute.
Intr-un bol, amestecam smantana, mustarul si cascavalul razuit.
Cand carnea este bine patrunsa , adatgam aceasta compozitie si mai lasam sa dea cateva clocote.
Stingem focul si presaram deasupra patrunjel verde proaspat tocat.
Merge de minune alaturi de o mamaliguta.

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/11/pulpa-de-porc-cu-sos-de-smantana-si.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu sos de smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Shaorma de casa (fel principal)

Shaorma de casa (fel principal)

Luati 1 lipie libaneza (se gasesc in comert la pachet de 10),o ungeti cu maioneza , dupa careincepeti

2 voturi    0 comentarii
1h 12 min
Mancaruri cu carne
Mincare cu bame,in cuptor(specific arab)

Mincare cu bame,in cuptor(specific arab)

Carnea se spala bine si se fierbe cu ceapa ,condiment(dupa plac),sare,in apa putina.Bamele se curate,se

11 voturi    11 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ievucza Lajos , 12 iulie 2015

    foarte delicios-

Dificultate

Redusa

Timp

55 min

1 vot

Ingrediente

  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 200 ml smantana
  • 100 g cascaval
  • 6-70 g unt
  • 200 ml vin alb
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Orez cu pulpe de pui la cuptor