autor:

Timea

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de porc in sos de ceapa

Autor: Timea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Timea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 februarie 2013

Ingrediente
300-400 gr pulpa de porc, 2 cepe albe mari, o ceapa rosie mare, 4 catei de usturoi, 4 linguri pasta de gogosari cu rosii, 1/4 lingurita praf chilli, sare si piper dupa gust, maghiran si cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

13 voturi

Mod de preparare

Spalam bine carnea, o feliem si o punem pe prosoape de hartie pt. a absorbi apa.
Punem o tigaie/wok pe foc cu cateva linguri de ulei. Cand uleiul este incins asezam feliile de carne si lasam cate 2-3 minute pe ambele parti.
Adaugam ceapa tocata marunt, lasam cateva minute sa se caleasca in sucul lasat de la carne, apoi adaugam doua canite de apa si lasam sa fiarba 15-20 minute.
Adaugam pasta de gogosari cu rosii, usturoiul tocat marunt, chilli si un pic de piper si sare. Lasam sa mai fiarba 5 minute pana scade apa.
La final punem verdeturile tocate marunt si oprim focul.
Servim cu piure de cartofi si muraturi.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de porc in sos de ceapa si leurda (Crockpot)

Pulpa de porc in sos de ceapa si leurda (Crockpot)

Spalam ceapa si leurda si le tocam. In aparatul de gatit, punem ceapa si leurda tocate. Adaugam

3 voturi    0 comentarii
6h 20 min
Mancaruri cu carne
Rulouri de pui cu gorgonzola

Rulouri de pui cu gorgonzola

Batem pieptul de pui ca pentru snitele, il saram si piperam. Pe fiecare felie de pui adaugam una

13 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 29 noiembrie 2013

    O bunatate

  • Fara foto

    gabibubu (Bucatar) , 21 februarie 2013

    Deja imi ploua in gura.

  • Adriana B

    Adriana B (Chef de cuisine) , 21 februarie 2013

    Foarte bun!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 19 februarie 2013

      Un meniu delicios ! *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

13 voturi

Ingrediente

  • 300-400 gr pulpa de porc
  • 2 cepe albe mari
  • o ceapa rosie mare
  • 4 catei de usturoi
  • 4 linguri pasta de gogosari cu rosii
  • 1/4 lingurita praf chilli
  • sare si piper dupa gust
  • maghiran si cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de Timea
Prajitura cu mar si scortisoara

Prajitura cu mar si scortisoara

Se separa albusurile de galbenus. Albusurile se bat spuma cu mixerul apoi se adauga zaharul si mixam

11 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Tort de biscuiti cu budinca

Tort de biscuiti cu budinca

Intr-un bol se zdrobesc biscuitii cu mana si se amesteca cu cele 2 linguri de cacao. Laptele se

10 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Torturi
Placinta de cartofi si ceapa

Placinta de cartofi si ceapa

E foarte usor de facut, iar imaginile practic nici nu mai necesita explicatii! - se curata ceapa

22 voturi    11 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

gabibubu (Bucatar)

Deja imi ploua in gura.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne