autor:

Timea

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de porc in sos de ceapa

Autor: Timea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Timea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 februarie 2013

Ingrediente
300-400 gr pulpa de porc, 2 cepe albe mari, o ceapa rosie mare, 4 catei de usturoi, 4 linguri pasta de gogosari cu rosii, 1/4 lingurita praf chilli, sare si piper dupa gust, maghiran si cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

13 voturi

Mod de preparare

Spalam bine carnea, o feliem si o punem pe prosoape de hartie pt. a absorbi apa.
Punem o tigaie/wok pe foc cu cateva linguri de ulei. Cand uleiul este incins asezam feliile de carne si lasam cate 2-3 minute pe ambele parti.
Adaugam ceapa tocata marunt, lasam cateva minute sa se caleasca in sucul lasat de la carne, apoi adaugam doua canite de apa si lasam sa fiarba 15-20 minute.
Adaugam pasta de gogosari cu rosii, usturoiul tocat marunt, chilli si un pic de piper si sare. Lasam sa mai fiarba 5 minute pana scade apa.
La final punem verdeturile tocate marunt si oprim focul.
Servim cu piure de cartofi si muraturi.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de porc in sos de ceapa si leurda (Crockpot)

Pulpa de porc in sos de ceapa si leurda (Crockpot)

Spalam ceapa si leurda si le tocam. In aparatul de gatit, punem ceapa si leurda tocate. Adaugam

3 voturi    0 comentarii
6h 20 min
Mancaruri cu carne
Limba de vita cu mazare

Limba de vita cu mazare

Fierbem limba intreaga in apa cu sare dupa gust cca. 2 ore la foc mediu. Soatem limba din oala si

15 voturi    7 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 29 noiembrie 2013

    O bunatate

  • Fara foto

    gabibubu (Bucatar) , 21 februarie 2013

    Deja imi ploua in gura.

  • Adriana B

    Adriana B (Chef de cuisine) , 21 februarie 2013

    Foarte bun!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 19 februarie 2013

      Un meniu delicios ! *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

13 voturi

Ingrediente

  • 300-400 gr pulpa de porc
  • 2 cepe albe mari
  • o ceapa rosie mare
  • 4 catei de usturoi
  • 4 linguri pasta de gogosari cu rosii
  • 1/4 lingurita praf chilli
  • sare si piper dupa gust
  • maghiran si cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de Timea
Prajitura cu mar si scortisoara

Prajitura cu mar si scortisoara

Se separa albusurile de galbenus. Albusurile se bat spuma cu mixerul apoi se adauga zaharul si mixam

11 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Tort de biscuiti cu budinca

Tort de biscuiti cu budinca

Intr-un bol se zdrobesc biscuitii cu mana si se amesteca cu cele 2 linguri de cacao. Laptele se

10 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Torturi
Placinta de cartofi si ceapa

Placinta de cartofi si ceapa

E foarte usor de facut, iar imaginile practic nici nu mai necesita explicatii! - se curata ceapa

22 voturi    11 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

gabibubu (Bucatar)

Deja imi ploua in gura.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata