autor:

maria mihalache

» » Fripturi

Pulpa de porc la cuptor

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2010

Ingrediente
.o bucata pulpa de porc(eu am avut cam 800 g), .1 morcov, .2-3 catei de usturoi, .2 rosii, .1 ceasca cu vin alb, .piper boabe, .frunze de dafin, .sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Pulpa de porc se taie felii ,ca sa se patrunda mai bine,se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza intr-un vas in care am pus un pahar de apa si vinul.Se da la cuptor acoperind vasul cu o folie de aliminiu.Cand carnea este bine patrunsa , se scoate tava si se adauga morcovul taiat rondele,usturoiul taiat, rosiile taiate si ele,piperul boabe si frunza de dafin.Se da la cuptor , se stropeste din cand in cand cu sosul din vas si se tine pana se rumeneste.Se scoate din cuptor si se serveste calda alaturi de o garnitura(eu am folosit pilaf) si se stropeste cu sosul din vas.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
pulpa porc la cuptor cu piure

pulpa porc la cuptor cu piure

Pulpa se taie felii ,peste ea se pune usturoiul pisat,piper,delicat,busuioc apoi o bagam in punga

5 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpa de porc la cuptor cu sos de legume

Pulpa de porc la cuptor cu sos de legume

Mai intai spalam bine carnea, o tamponam cu un servetel de bucatarie, amestecam sarea, piperul, boiaua

4 voturi    6 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 martie 2013

    Foarte gustoasa si arata atat de bine!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 august 2012

    Ce bunaciune, Medi!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

    Este o friptura foarte gustoasa si frageda!

    • Fara foto

      maria mihalache , 28 mai 2010

      Asa este Camelia.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      Buna fripturica la cuptor!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      Multumesc,Ramona!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      Multumesc,Eugen!Este o reteta pe cat de usoara pe atat de buna.Te mai astept.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      Multumesc,Valentina!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

      Delicioasã!!!*****

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

      Nici un motiv ca o pulpa de porc pregatita dupa reteta ta, sa nu iasa buna ! Ai pus tote ingredientele, ai folosit cele mai indicate metode de preparare, asa ca ???. Poate ca celui care o va face ii va trebui sa si puna suflet in tot demersul lui , ca si tine, nu ?

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

      O bunatate fripturica ta...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • .o bucata pulpa de porc(eu am avut cam 800 g)
  • .1 morcov
  • .2-3 catei de usturoi
  • .2 rosii
  • .1 ceasca cu vin alb
  • .piper boabe
  • .frunze de dafin
  • .sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

25 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa si arata atat de bine!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura asortata