Mai intai spalam bine carnea, o tamponam cu un servetel de bucatarie, amestecam sarea, piperul, boiaua si chili, apoi condimentam bine pulpa cu acest amestec.
Presaram maghiran, coriandru, rozmarin si cimbru si introducem intr-o punga (speciala pentru cuptor), adaugam si uleiul de masline, amestecam putin, dupa care adaugam legumele curatate si spalate, eventual taiate daca sunt prea mari (eu am taiat doar cartoful dulce in 2 bucati).
Legam bine punga, o intepam din loc in loc cu un ac, o asezam intr-o tava si dam la cuptorul preincalzit circa 90 minute.
Dupa acest timp, scoatem din cuptor, deschidem punga, atentie sa nu va ardeti cu aburii fierbinti, scoatem carnea si o feliem, iar legumele impreuna cu sucul din punga le dam prin blender pana obtinem o pasta fina. Adaugam 2 linguri de smantana pentru gatit si o lingurita rasa de marar.
Servim feliile de pulpa de porc alaturi de sosul de legume si eventual garnitura de cartofi piure sau orez.
Pofta Buna!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii