autor:

Crama Haiducilor

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de ratoi cu legume haiducesti

Autor: Crama Haiducilor (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Crama Haiducilor (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 octombrie 2012

Ingrediente
•Pulpa de rata, •unt, •dovlecei, •ciuperci, •rosii, •mere, •smantana dulce, •tarhon, •oregano

Dificultate: Medie Timp: 6h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pulpa zglobiului ratoi, fragezita cale de 6 ore in unt, lapte slab si apoi scursa pe gratar, la foc mic, innecata in sos de mere, smantana si tarhon. Ca insotire va oferim buchetul de legume haiducesti: dovlecel, ciupercutele si rosiile .
Ca sugestie va oferim langa o salata de morcovi si ridiche alba taiate fidea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de ratoi cu legume haiducesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute cu sos

Chiftelute cu sos

Înmuiaţi feliile de pâine într-un bol cu lapte. Stoarceţi pâine de lapte

7 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Cotlete umplute cu mazare

Cotlete umplute cu mazare

1.Cotletele spalate si zvantate se taie astfel incat sa obtinem un buzunar,apoi se presara cu sare

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

6h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • •Pulpa de rata
  • •unt
  • •dovlecei
  • •ciuperci
  • •rosii
  • •mere
  • •smantana dulce
  • •tarhon
  • •oregano

Raporteaza reteta

Retete
de Crama Haiducilor
Sarmalute in foi de vita pregatite si servite in dovleac

Sarmalute in foi de vita pregatite si servite in dovleac

• Se opareste frunza de vita de vie • Se face amestecul de pasat cu orez si carne • Se impacheteaza

13 voturi    9 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Panna Cotta Traditionala

Panna Cotta Traditionala

Gelatina se pune la inmuiat in lapte rece taranesc pentru 5 minute. Tot acum se aseaza smantana

7 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Cocorada ardeleneasca

Cocorada ardeleneasca

Se pune drojdia la dospit cu apa calaie, o lingura de faina si un praf de sare. Se adauga apoi cate

4 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui cu rosii