autor:

Crama Haiducilor

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de ratoi cu legume haiducesti

Autor: Crama Haiducilor (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Crama Haiducilor (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 octombrie 2012

Ingrediente
•Pulpa de rata, •unt, •dovlecei, •ciuperci, •rosii, •mere, •smantana dulce, •tarhon, •oregano

Dificultate: Medie Timp: 6h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pulpa zglobiului ratoi, fragezita cale de 6 ore in unt, lapte slab si apoi scursa pe gratar, la foc mic, innecata in sos de mere, smantana si tarhon. Ca insotire va oferim buchetul de legume haiducesti: dovlecel, ciupercutele si rosiile .
Ca sugestie va oferim langa o salata de morcovi si ridiche alba taiate fidea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de ratoi cu legume haiducesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de varza

Sarmalute in foi de varza

Ceapa tocata marunt se caleste in ulei la foc mic cu mare atentie pana devine moale si facuta. In

28 voturi    6 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Piept de curcan umplut cu orez curcubeu

Piept de curcan umplut cu orez curcubeu

Punem la fiert 3 oua, in apa cu sare si le fierbem tari.Dupa ce se racesc le cojim si le tocam marunt. Ceapa

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

6h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • •Pulpa de rata
  • •unt
  • •dovlecei
  • •ciuperci
  • •rosii
  • •mere
  • •smantana dulce
  • •tarhon
  • •oregano

Raporteaza reteta

Retete
de Crama Haiducilor
Sarmalute in foi de vita pregatite si servite in dovleac

Sarmalute in foi de vita pregatite si servite in dovleac

• Se opareste frunza de vita de vie • Se face amestecul de pasat cu orez si carne • Se impacheteaza

13 voturi    9 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Panna Cotta Traditionala

Panna Cotta Traditionala

Gelatina se pune la inmuiat in lapte rece taranesc pentru 5 minute. Tot acum se aseaza smantana

7 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Cocorada ardeleneasca

Cocorada ardeleneasca

Se pune drojdia la dospit cu apa calaie, o lingura de faina si un praf de sare. Se adauga apoi cate

4 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Aripi pui cu sos mexican