autor:

Crama Haiducilor

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de ratoi cu legume haiducesti

Autor: Crama Haiducilor (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Crama Haiducilor (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 octombrie 2012

Ingrediente
•Pulpa de rata, •unt, •dovlecei, •ciuperci, •rosii, •mere, •smantana dulce, •tarhon, •oregano

Dificultate: Medie Timp: 6h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pulpa zglobiului ratoi, fragezita cale de 6 ore in unt, lapte slab si apoi scursa pe gratar, la foc mic, innecata in sos de mere, smantana si tarhon. Ca insotire va oferim buchetul de legume haiducesti: dovlecel, ciupercutele si rosiile .
Ca sugestie va oferim langa o salata de morcovi si ridiche alba taiate fidea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de ratoi cu legume haiducesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri de pui cu orez si legume

Rulouri de pui cu orez si legume

Reteta se executa in 3 etape: 1. Fileurile de pui se taie in 2 parti egale si se bat un pic, ardeii

2 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne
Pui la cuptor

Pui la cuptor

Facem un amestec de toate cele mentionate mai sus ,apa, ulei, condimente, amestecul de legume intr-un

3 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

6h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • •Pulpa de rata
  • •unt
  • •dovlecei
  • •ciuperci
  • •rosii
  • •mere
  • •smantana dulce
  • •tarhon
  • •oregano

Raporteaza reteta

Retete
de Crama Haiducilor
Sarmalute in foi de vita pregatite si servite in dovleac

Sarmalute in foi de vita pregatite si servite in dovleac

• Se opareste frunza de vita de vie • Se face amestecul de pasat cu orez si carne • Se impacheteaza

13 voturi    9 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Panna Cotta Traditionala

Panna Cotta Traditionala

Gelatina se pune la inmuiat in lapte rece taranesc pentru 5 minute. Tot acum se aseaza smantana

7 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Cocorada ardeleneasca

Cocorada ardeleneasca

Se pune drojdia la dospit cu apa calaie, o lingura de faina si un praf de sare. Se adauga apoi cate

4 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Sufleu de cartofi cu carnati de casa
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania