autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

PULPA DE VITA CU TELEMEA DE OI

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
1.5 kg pulpa vita (dezosata), 500 g. ardei,, 4 rosii,, 1 capatana usturoi, , 250 g. branza telemea de oi, , 250 g. unt topit, , sare,, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

1. Se taie carnea cubulete. Branza, rosiile si ardeiul se taie de asemenea in cubulete; se pun intr-o cratita impreuna cu carnea si usturoiul zdrobit, sarea si piperul.
2. Se pune amestecul intr-un vas de Jena, uns cu unt, iar deasupra se stropeste cu untul topit. Se coace la cuptor pana carnea s-a patruns. Se serveste cu un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "PULPA DE VITA CU TELEMEA DE OI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ceafa de porc cu garnitura de ciuperci si cartofi

Ceafa de porc cu garnitura de ciuperci si cartofi

Ceafa se bate, se pipereaza, se sareaza si se pune la fript intro tigaie teflonata. Se prajeste pe

12 voturi    14 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
iahnie de fasole cu sunca afumata

iahnie de fasole cu sunca afumata

- fasolea se tine 12 ore la inmuiat in apa rece,se pune la fiert se arunca apa de 2 ori, a 3 a oara

8 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2013

    Asa este.Rapida, usoara, dar mai ales buna.Incearc-o si vei vedea rezultatul!

  • Fara foto

    Proca Constanta , 26 noiembrie 2013

    Cred ca este o bunatate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1.5 kg pulpa vita (dezosata)
  • 500 g. ardei,
  • 4 rosii,
  • 1 capatana usturoi
  • 250 g. branza telemea de oi
  • 250 g. unt topit
  • sare,
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Vekas

Vekas (Chef de cuisine)

Asa este.Rapida, usoara, dar mai ales buna.Incearc-o si vei vedea rezultatul!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui cu ardei copti si smantana