1. Se taie carnea cubulete. Branza, rosiile si ardeiul se taie de asemenea in cubulete; se pun intr-o cratita impreuna cu carnea si usturoiul zdrobit, sarea si piperul.
2. Se pune amestecul intr-un vas de Jena, uns cu unt, iar deasupra se stropeste cu untul topit. Se coace la cuptor pana carnea s-a patruns. Se serveste cu un vin alb sec.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii