Autor:
Vekas (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 11 august 2008
Ingrediente
1.5 kg pulpa vita (dezosata), 500 g. ardei,, 4 rosii,, 1 capatana usturoi, , 250 g. branza telemea de oi, , 250 g. unt topit, , sare,, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
1. Se taie carnea cubulete. Branza, rosiile si ardeiul se taie de asemenea in cubulete; se pun intr-o cratita impreuna cu carnea si usturoiul zdrobit, sarea si piperul.
2. Se pune amestecul intr-un vas de Jena, uns cu unt, iar deasupra se stropeste cu untul topit. Se coace la cuptor pana carnea s-a patruns. Se serveste cu un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "PULPA DE VITA CU TELEMEA DE OI" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Vekas (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2013
Asa este.Rapida, usoara, dar mai ales buna.Incearc-o si vei vedea rezultatul!