autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Pulpa de vita la tava cu mazare sote

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ulei, supa de oase, piure de cartofi, mazare sote

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se sareaza si se condimenteaza cu piper. Se asaza intr-o tava cu ulei si supa de oase si se inabusa la cuptor., cca 2 ore. Din cand in cand se stropeste cu jiul format. Se scoate carnea, se raceste si se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vita la tava cu mazare sote" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pateuri cu ciuperci

Pateuri cu ciuperci

Ciupercie,ceapa si usturoiul se curata ,se spala si se toaca marunt.Ceapa si usturoiul se calesc

21 voturi    11 comentarii
35 min
Aperitive
Dovlecei pane cu sos de usturoi

Dovlecei pane cu sos de usturoi

Spalam dovlecelul, il curatam de coaja si il taiem in felii mai groase. Batem bine oul cu sare,vegeta,piper

17 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 36 %
389.99 lei
249.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • ulei
  • supa de oase
  • piure de cartofi
  • mazare sote

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Rulouri din muschi file cu salata de andive si legume