autor:

Sidy

» » Fripturi

Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 mai 2013

Ingrediente
6 pulpe pui, 250 g cascaval, 400 ml lapte, sare, piper mozaic, boia, condimente pentru pui, 80 g cascaval afumat, 1 kg cartofi, rozmarin, 1 plic sos de ciuperci Bio Jagersauce (sau de care gasiti)

Dificultate: Medie Timp: 2h 15 min

31 voturi

Mod de preparare


Incalzim cuptorul la 200 grade C. Pulpele spalate se sterg cu un servetel de hartie, apoi se condimenteaza bine pe ambele parti cu sare, piper proaspat macinat, boia si condimente pentru pui. Pielita de pe pulpe o ridicam, sa putem pune felii de cascaval intre carne si pielita.




Intr-un vas roman (tinut obligatoriu 15 minute in apa) sau alt vas termorezistent uns cu putin ulei, punem pulpele, apoi adaugam laptele. Curatam cartofii si ii taiem in patru, apoi ii condimentam cu sare, piper, boia si rozmarin. Ii amestecam bine, astfel incat sa fie condimentati pe toate partile. Punem cartofii cu rozmarin peste pulpele din lapte si dam vasul la cuptor pentru 70 de minute sa se rumeneasca carnea si cartofii bine.




Dupa trecerea timpului rasturnam din compozitia laptelui (daca este prea multa) si intoarcem pulpele pe partea cealalta. Lasam inca vreo 30 de minute la cuptor sa se rumeneasca bine. Am mai pus niste cascaval afumat deasupra pulpelor, dupa ce le-am intors.




Preparam sosul de ciuperci dupa indicatiile de pe plic si servim pulpele cu cartofi, sos de ciuperci si salata de salata verde.




Pofta mare!




Mai multe poze:




http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/03/pulpe-cu-cascaval-coapte-in-lapte-si-cu.html


Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Arosto con le patate (Cotlet de porc cu cartofi)

Arosto con le patate (Cotlet de porc cu cartofi)

Cotletul de porc se spala, se usuca cu un servet, se sareaza, se pipereaza, se pune catelul de usturoi

14 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Muschiulet de vitel in marinata cu mustar

Muschiulet de vitel in marinata cu mustar

Muschiuletul de vita il spalam ,il uscam cu ajutorul unui prosop absorbant si apoi il taiem in bucati

4 voturi    2 comentarii
5h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 20 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Sidonia Toncean , 13 mai 2015

    Multumesc !

  • Fara foto

    Denisa Ene , 12 mai 2015

    Foarte buna reteta. Iar voi cei care nu sunteti multumiti sa stiti ca nu va obliga nimeni sa mancati sau sa gatiti acest preparat. Sunt si persoane care nu pun atat de mare pret pe problema asta cu caloriile.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2014

    Mult spor sa ai Dobre Cristian!

    • Fara foto

      Sidonia Toncean , 28 noiembrie 2014

      Mult spor sa ai !

    • Fara foto

      Dobre Cristian , 26 noiembrie 2014

      interesant, acum stiu ce voi gati in weekend cand voi avea musafiri

    • Fara foto

      Andronic Elenaandroni , 24 noiembrie 2014

      asa.,.ca..sa..nu..mai...simtul..gustul..carnii

    • Fara foto

      Serghei Angela Cerici , 13 august 2014

      imi lasa gura apa ....

    • Fara foto

      Florica Vat , 03 iulie 2014

      imi inchipui cat sant de gustoase....

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 25 iunie 2014

      ACUM sper ca se poate citi CORECT reteta !

    • Fara foto

      Toncean Sidonia , 25 iunie 2014

      ACUM sper ca se poate citi CORECT reteta !

    • Fara foto

      Toncean Sidonia , 10 iunie 2014

      Ok...nu sunt ! Sper sa se remedieze !

    • Fara foto

      Gheorghe Ungureanu , 10 iunie 2014

      Sa nu mai fii suparata. Ideea este foarte buna. Sigur o voi incerca. ĂĂĂĂ ADMIN mai toarna un vin !

    • Fara foto

      Toncean Sidonia , 04 iunie 2014

      Am editat din nou si acolo apare corect ! Doar daca ma ajuta ADMIN pot sa modific.

    • Fara foto

      Toncean Sidonia , 04 iunie 2014

      Am incercat sa modific , dar....tot asa apare ! Am cerut ajutorul ADMIN...sa vedem !

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 04 iunie 2014

      Am incercat ca corectez dar....nu pot ! Doar daca ma ajuta ADMIN...va rog frumos !

    • Fara foto

      Moraru Marinela , 03 iunie 2014

      arata fain, dar descrierea lasa de dorit!

    • Fara foto

      Gheorghe Ungureanu , 02 iunie 2014

      Foamete mare ! Ai mancat din cuvinte pana sau facut pulpele. Greu de inteles. Totusi interesant

    • Adriana_Bunta

      Adriana_Bunta (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2013

      Super sidy ....

    • felicia

      felicia (Chef de cuisine) , 10 mai 2013

      deliciu

    • Florenta Dinu

      Florenta Dinu (Chef de cuisine) , 05 mai 2013

      Delicioase !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h 15 min

31 voturi

Ingrediente

  • 6 pulpe pui
  • 250 g cascaval
  • 400 ml lapte
  • sare
  • piper mozaic
  • boia
  • condimente pentru pui
  • 80 g cascaval afumat
  • 1 kg cartofi
  • rozmarin
  • 1 plic sos de ciuperci Bio Jagersauce (sau de care gasiti)

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Sidy (Chef de cuisine)

Mult spor sa ai Dobre Cristian!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de miel la cuptor