Spalam bine pulpele de iepure,le condimentam cu sare,boia dulce, rozmarin si le ungem cu putin ulei.Ceapa o taiem solzisori,ardeiul si prazul betisoare,morcovul bucati mai mari .
Intr-un vas termorezistent asezam legumele taiate, presaram putin ulei si sare, peste legume asezam pulpele de iepure , stropim cu putin vin,punem o cescuta de apa, acoperim cu capacul si introducem la cuptor la foc mediu.Dupa 40 minute adaugam si cartofii taiati bucati mai mari si introducem din nou la cuptor.Cand legumele si carnea sunt moi, adaugam si broccoli si mai lasam cateva minute la cuptor.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii