Intr-o tigaie de teflon se incalzeste uleiul si se pun pulpele de pui sa se rumeneasca dupa care adaugam cabanusul taiat felioare, lintea ,cepusoarele si nautul sa se prajeasca totul putin se adauga sare si piper dupa care adaugam apa cit sa cuprinda continutul tigaii si lasam sa fiarba la foc potrivit inca jumatate de ora.
Se rastoarna pe o farfurie de servit si se aranjeaza intii pulpele si restul ingridentelor linga ele.
Este gustos cu salata verde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii