autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

PULPE DE PASARE CABANUS SI LINTE

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
1/4 pahar de ulei de masline, 6catei de usturoi taiati in doua, 5 fire de marva(sage), 8pulpe de pui curatate, 5 bucati de cabanus, 12 cepusoare mici, 2 pahare de linte bruna fiarta pina este moale, 1pahar de naut boabe fiert, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie de teflon se incalzeste uleiul si se pun pulpele de pui sa se rumeneasca dupa care adaugam cabanusul taiat felioare, lintea ,cepusoarele si nautul sa se prajeasca totul putin se adauga sare si piper dupa care adaugam apa cit sa cuprinda continutul tigaii si lasam sa fiarba la foc potrivit inca jumatate de ora.
Se rastoarna pe o farfurie de servit si se aranjeaza intii pulpele si restul ingridentelor linga ele.
Este gustos cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "PULPE DE PASARE CABANUS SI LINTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mix de legume cu piept de pui

Mix de legume cu piept de pui

Pieptul de pui se taie in cuburi, se asaza in tigaia incinsa cu ulei (eu folosesc dubletta),peste

6 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Soricei in paie

Soricei in paie

Spalam pieptul de curcan ,il stergem cu un servet si il taiem pe lungime in 2 feli. Intr-o tavita

16 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2009

    buna reteta,dar nu stiu ce ingredient este ,,marva,, la noi in moldova nu am auzit de asa ceva.felicitari

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1/4 pahar de ulei de masline
  • 6catei de usturoi taiati in doua
  • 5 fire de marva(sage)
  • 8pulpe de pui curatate
  • 5 bucati de cabanus
  • 12 cepusoare mici
  • 2 pahare de linte bruna fiarta pina este moale
  • 1pahar de naut boabe fiert
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
costy1969

costy1969 (Chef de cuisine)

buna reteta,dar nu stiu ce ingredient este ,,marva,, la noi in moldova nu am auzit de asa ceva.felicitari

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Curry de curcan si orez cu legume