autor:

maria mihalache

» » Fripturi

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 aprilie 2010

Ingrediente
-pulpe pui(eu am folosit pulpe inferioare), -4-5 cartofi, -1 ceasca cu vin alb sec, -ulei de masline, -boia dulce/iute(dupa preferinte), -marar uscat, -sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

8 voturi

Mod de preparare

Se parlesc pulpele, se spala ,se lasa la scurs, se stropesc cu putin ulei si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia,marar uscat.Se aseaza intr-un vas impreuna cu cartofii taiati cubulete pe care i-am stropit cu putin ulei si i-am condimentat si pe ei.Se adauga putina apa ,o ceasa de vin si se da la cuptor pana cand totul este frumos rumenit.
Se servesc calde .
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui la cuptor cu usturoi si cartofi cu ierburi aromate

Pulpe de pui la cuptor cu usturoi si cartofi cu ierburi aromate

Se amesteca toate ingredientele pentru marinata.Se rade coaja de la ½ lamaie si se pune deoparte,

37 voturi    13 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
PULPE DE PUI LA CUPTOR CU CARTOFI NOI

PULPE DE PUI LA CUPTOR CU CARTOFI NOI

Se spala pulpele,se aseaza in tava,cartofii se spala si se taie pe lungine,se pun peste pulpe,rosia

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 21 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

    Foarte frumoase!

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Asa este Constanta.Pup!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    O bunatate !

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Muuuuuuuuuuuultumesc ,draga mea Carmen!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Multumesc,Lucica!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Da, Silvia noua ne plac legumele ca garnitura.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Cami, este buna oricum............si cu pui intreg si cu el portionat.Pup!

    • Fara foto

      maria mihalache , 30 aprilie 2010

      Ce bine arata si mancarica ta Cami...............buna si cu pui intreg.Pup!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      Agatha, multumesc de vizita si comentariu.Te mai astept.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      Multumesc ,Valentina!Pup!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Multumesc,Ramona si te mai astept!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      Super prezentare,arata tare apetisant.Ai votul meu si felicitarile mele.

    • Fara foto

      Adina , 27 aprilie 2010

      Usor si gustos!

    • Fara foto

      maria mihalache , 27 aprilie 2010

      Lenutica si mie imi plac la cuptor foarte mult............

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      Arata foarte bine!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      Tare bine arata,si garnitura este pe masura.Buna varza de Bruxel.

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      E buna mincarea asta,Medi;si eu o fac,dar,de obicei,pun puiul intreg.

    • Fara foto

      Agatha_Restaurant (Bucatar) , 26 aprilie 2010

      Super gustoase!!! te lingi pe degete!! Restaurantul Agatha le-a incercat si le da nota 10! http://restaurant-agatha.ro/

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      Grozava fripturica ta...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      Arata bine!!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Medi, foarte frumoasa si buna mancarea preparata! Si eu am pus pulpele la cuptor.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

8 voturi

Ingrediente

  • -pulpe pui(eu am folosit pulpe inferioare)
  • -4-5 cartofi
  • -1 ceasca cu vin alb sec
  • -ulei de masline
  • -boia dulce/iute(dupa preferinte)
  • -marar uscat
  • -sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

25 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte frumoase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulouri de piept de pui cu hribi