Se spala pulpele, se sareaza pe ambele parti si se pun intr-o tava mare.
Cartofii se curata , se spala si se taie in 8 sau mai multe cubulete in functie de marimea lor, dupa care se aseaza in tava.
Se toarna uleiul in tava peste pulpe si cartofi, dupa care se adauga apa printr-o margine a tavii.
Se condimenteaza. Se toaca mararul si se presara peste cartofi.
Se da la cuptorul incins pana se rumenesc cartofii.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii