Se pun pulpele de pui intr-un vas termorezistent.Condimentul de pui se amesteca cu 2linguri de ulei si otetul balsamic si se ung bine pulpele de pui.
Tocam usturoiul si il presaram peste pulpe si dam la frigider 1ora.
Intr-o craticioara,se fierbe ketchup-ul,mierea,3linguri de ulei,sosul worcester si de soia si 1lingura de smantana,se lasa putin sa dea un clocot.
Cartofii se curata si se pun printre pulpe.Se ung cartofii si pulpele cu sosul pregatit.
Se toaca patrunjelul si se amesteca cu doua linguri de ulei si se pune peste pulpe.
Se da tava la cuptorul preincalzit si se lasa 45minute,apoi se scoate,se pun rosiile si se toarna deasupra supa de pui si se mai da la cuptor inca 40minute pana pulpele se rumenesc frumos.
Se serveste cu smantana si cu o salata de varza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii