Ingrediente
* 1,4 kg pulpe inferioare,, * 1 kg cartofi foarte mici,, * 500 gr rosii cherry,, * 1 plic condiment pui,, * 2 linguri otet balsamic,, * 1catel usturoi,, * 3 linguri ketchup,, * 2 lingurite miere,, * ulei masline,, * 2 lingurite sos de soia,, * 3 lingurite sos worcester,, * patrunjel,, * 250 gr supa de pui(zeama),, * 200 ml smantana
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
14 voturi
Mod de preparare
Tocam usturoiul si il presaram peste pulpe si dam la frigider 1ora.
Intr-o craticioara,se fierbe ketchup-ul,mierea,3linguri de ulei,sosul worcester si de soia si 1lingura de smantana,se lasa putin sa dea un clocot.
Cartofii se curata si se pun printre pulpe.Se ung cartofii si pulpele cu sosul pregatit.
Se toaca patrunjelul si se amesteca cu doua linguri de ulei si se pune peste pulpe.
Se da tava la cuptorul preincalzit si se lasa 45minute,apoi se scoate,se pun rosiile si se toarna deasupra supa de pui si se mai da la cuptor inca 40minute pana pulpele se rumenesc frumos.
Se serveste cu smantana si cu o salata de varza.
Cristina , 23 octombrie 2013
1,4 kg...
Mihaela_Ilie (Maestru bucatar) , 22 septembrie 2013
Arata super, iar ingredientele sunt excelente, dar 4 kg de pulpe?!?