Pulpele taiate bucati, ciupercile taiate in trei-patru , morcovul-rondele, ciapa-fidelute, usturoiul pisat, se amesteca su sosul knor, sepune toate ingredientele in vasul ema , deasupra se taie rosiile felii ,cu capac se baga la cuptor incins40 minute.Daca mai necesita se pune 100 grame apa.Se face rantajul din lapte si faine se pune in vas se amesteca usor si se mai da 5 minute fara capac.Se serveste cu mamaliguta si mujdei de usturoi si un pahar de vin rosu.pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii