autor:

Lia Maria

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu ciuperci si legume colorate

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 februarie 2011

Ingrediente
3 pulpe de pui dezosate si fara piele, 1 ardei kapia rosu, 1 ardei iute, 1 tija praz (partea verde), 3 ciuperci, 4 catei de usturoi, 1 cartof mare, fiert, 1 lingura ulei, Sare, Piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie punem uleiul la incins si prajim bucatile de pui, pe ambele parti, cateva minute pana-si formeaza o crusta apoi le scoatem pe o farfurie. In acelasi ulei, la foc mare, punem la calit ardeiul si prazul taiate julien, dar le lasam doar 2-3’, le calim foarte usor, apoi le scoatem sip e acestea afara, intr-un bol. Acum punem la calit, ciupercile feliate si usturoiul taiat feliute. Adaugam si bucatile de carne, asezonam si lasam sub capac, sa fiarba la foc mic, cam 10’, pana se evapora zeama lasata de ciuperci. Adaugam legumele, amestecam si oprim focul.
Servim pulpitele de carne acoperite cu ciuperci, alaturi de felii groase de cartofi fierti, acoperiti cu legumele colorate.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci si legume colorate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Se pregateste puiul dezosindu-l noi sau macelarul cind il cumparam. Trebuie sa cintareasca dezosat

4 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu miere si bucuioc

Pulpe de pui cu miere si bucuioc

Pulpele se spala si se ung cu o pensula cu miere. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se presara

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Iordache Florinela , 21 aprilie 2015

    Abia astept s-o gust!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iunie 2011

    O simfonie de gusturi si culori ! Lia,felicitari din toata inima !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 28 februarie 2011

    Frumos colorata aceasta mancare;iar de gust...ce sa mai spunem....

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 28 februarie 2011

      Excelenta si gustoasa aceasta reteta. Felicitari*****

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 26 februarie 2011

      Buna reteta si sanatoasa ar fi preferabil fara cartofi dar totusi este reusita.

    • KatrinC

      KatrinC (Chef de cuisine) , 26 februarie 2011

      tre' sa fie foarte suculente si foarte gustos !

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 26 februarie 2011

      Adriana, Mihaela va multumesc.

    • marcela79

      marcela79 (Chef de cuisine) , 26 februarie 2011

      ce bune trebuie sa fie pulpitele 5 stelute

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 februarie 2011

      Aromate si apetisante!*****Mmmmmmmmmmmmmmm...

    • sorina gabriela

      sorina gabriela (Chef de cuisine) , 25 februarie 2011

      YAMY YAMY !!! buna si gustoasa ...se pare ca puiul si ciupercile au ajuns in topul preparatelor si sunt la moda , de fite :)) *****

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 25 februarie 2011

      hmmm..ce bunatate!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 3 pulpe de pui dezosate si fara piele
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ardei iute
  • 1 tija praz (partea verde)
  • 3 ciuperci
  • 4 catei de usturoi
  • 1 cartof mare
  • fiert
  • 1 lingura ulei
  • Sare
  • Piper

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O simfonie de gusturi si culori ! Lia,felicitari din toata inima !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Musaca cu carne de pui