autor:

maria mihalache

» » Fripturi

Pulpe de pui cu gutuie

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Ingrediente
- 6 pulpe superioare de pui, - 1 gutuie, - 250 ml vin alb sec, - boia iute/dulce, - marar uscat, - ulei de masline, - sos de soia, - sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 50h

1 vot

Mod de preparare

Se spala carnea, se lasa la scurs si apoi se condimenteaza cu sare, piper, boia iute/dulce, marar uscat si cateva picaturi de sos de soia. Gutuia se taie cubulete. Se asaza carnea intr-o tava si se stropeste cu cateva picaturi de ulei de masline, se adauga vinul, putina apa si cubuletele de gutuie. Se da la cuptor, la foc potrivit si din cand in cand carnea se stropeste cu sosul din tava. Cand carnea si bucatile de gutuie sunt gata facute, se scoate tava din cuptor se asaza pe o farfurie cate o bucata de friptura, cateva cubulete de gutuie si o garnitura de orez sau ce va place altceva.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu gutuie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
MITITEI

MITITEI

Intr-un castron se pune carnea,sarea,piperul,usturoiul,berea si se amesteca foarte bine. Se formeaza

11 voturi    2 comentarii
30 min
Fripturi
Aripioare prajite cu pesmet, garnitura de cartofi prajiti si pasta de usturoi

Aripioare prajite cu pesmet, garnitura de cartofi prajiti si pasta de usturoi

Aripioarele se spala si se curata bine eliminand varful, le dam prin pesmet (in felul acesta carnea

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Cely, iti place,da?Pup!

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Trebuie sa incerci sa simti gustul Ramona.Multumesc!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

    ESTE O COMBINATIE DELICIOASA

    • Ramona

      Ramona (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

      Ma intreb oare ce gust are gutuia in combinatie cu puiul? Cred ca trebuie sa fie deosebit! Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50h

1 vot

Ingrediente

  • - 6 pulpe superioare de pui
  • - 1 gutuie
  • - 250 ml vin alb sec
  • - boia iute/dulce
  • - marar uscat
  • - ulei de masline
  • - sos de soia
  • - sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

25 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache (Chef de cuisine)

Cely, iti place,da?Pup!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui cu ghimbir si gutui la cuptor