autor:

Eileen

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu praz si sos de smantana

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 septembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 septembrie 2011

Ingrediente
3 linguri ulei masline, 4 pulpe mari de pui, Un praz mare, O lingura de mustar, 100ml smantana lichida/single cream, Sucul si coaja de la o lamaie, 2 linguri de pesmet, Parmezan

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Prajiti puiul intr-o tigaie incinsa in uleiul de masline, pana devin aurii pe toate partile. Adaugati prazul taiat marunt, lasati pana se inmoaie.

Intr-un bol amestecati mustarul cu smantana, adaugati in tigaie, asezonati si lasati sa dea in clocot pana se ingroasa.

Presarati zeama si coaja de lamaie, pesmetul si parmezanul si bagati totul la cuptorul preincins la 180 grade. Lasati 15 minute pana se aureste deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu praz si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de fasole boabe cu costita afumata

Mancare de fasole boabe cu costita afumata

Se fierb fasolele impreuna cu 2 cepe,un morcov si jumatatea de gulie.Ceapa se lasa intreaga iar morcovul

8 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute din piept de pui,marinate

Chiftelute din piept de pui,marinate

Pieptul de pui(se poate si de curcan) se macina impreuna cu sunca si cartoful;aceasta compozitie

6 voturi    5 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 01 februarie 2013

    Interesanta reteta, merita incercata!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2012

    Delicios...

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • 3 linguri ulei masline
  • 4 pulpe mari de pui
  • Un praz mare
  • O lingura de mustar
  • 100ml smantana lichida/single cream
  • Sucul si coaja de la o lamaie
  • 2 linguri de pesmet
  • Parmezan

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen
Cookies cu ciocolata

Cookies cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 170 grade. Frecam bine untul cu tot zaharul pana acesta se topeste si nu se

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Varza a la Cluj cu afumatura

Varza a la Cluj cu afumatura

Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune

35 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa

3 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Catalina (Chef de cuisine)

Interesanta reteta, merita incercata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu galuste bavareze si sos vanatoresc
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania