autor:

Eileen

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu praz si sos de smantana

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 septembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 septembrie 2011

Ingrediente
3 linguri ulei masline, 4 pulpe mari de pui, Un praz mare, O lingura de mustar, 100ml smantana lichida/single cream, Sucul si coaja de la o lamaie, 2 linguri de pesmet, Parmezan

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Prajiti puiul intr-o tigaie incinsa in uleiul de masline, pana devin aurii pe toate partile. Adaugati prazul taiat marunt, lasati pana se inmoaie.

Intr-un bol amestecati mustarul cu smantana, adaugati in tigaie, asezonati si lasati sa dea in clocot pana se ingroasa.

Presarati zeama si coaja de lamaie, pesmetul si parmezanul si bagati totul la cuptorul preincins la 180 grade. Lasati 15 minute pana se aureste deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu praz si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

In 50 ml must inmuiem stafidele, rodia o taiem in doua si scoatem bobitele (https://www.youtube.com/watch?v=PxrzE7-rWJ8

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Parfait de ficat de pui cu stafide si vin dulce

Parfait de ficat de pui cu stafide si vin dulce

Pune stafidele si vinul intr-un bol si da-le la cuptorul cu microunde, la putere maxima, timp de

5 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 01 februarie 2013

    Interesanta reteta, merita incercata!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2012

    Delicios...

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • 3 linguri ulei masline
  • 4 pulpe mari de pui
  • Un praz mare
  • O lingura de mustar
  • 100ml smantana lichida/single cream
  • Sucul si coaja de la o lamaie
  • 2 linguri de pesmet
  • Parmezan

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen
Cookies cu ciocolata

Cookies cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 170 grade. Frecam bine untul cu tot zaharul pana acesta se topeste si nu se

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Varza a la Cluj cu afumatura

Varza a la Cluj cu afumatura

Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune

35 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa

3 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Catalina (Chef de cuisine)

Interesanta reteta, merita incercata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Sarmale