Prajiti puiul intr-o tigaie incinsa in uleiul de masline, pana devin aurii pe toate partile. Adaugati prazul taiat marunt, lasati pana se inmoaie.
Intr-un bol amestecati mustarul cu smantana, adaugati in tigaie, asezonati si lasati sa dea in clocot pana se ingroasa.
Presarati zeama si coaja de lamaie, pesmetul si parmezanul si bagati totul la cuptorul preincins la 180 grade. Lasati 15 minute pana se aureste deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii