Ingrediente
6 pulpe de pui cu os, fara pielita, 6 felii de prosciutto, 2 linguri ulei de masline, 3 capatani intregi de usturoi, 500 gr rosii cherry, 200 ml vin alb, 1 conserva (400 gr) fasole alba, scursa, 30 frunze proaspete de lamaita, sare si piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
5 voturi
Mod de preparare
Incaleste uleiul intr-o tigaie si prajeste pulpele cate 5 minute pe fiecare parte pana cand feliile de prosciutto devin usor crocante.Intre timp injumatateste capatanile de usturoi si rosiile cherry care sunt mai mari.
Aseaza pulpele prajite intr-un vas termorezistent.Adauga usturoiul, rosiile, vinul alb si 3 frunze de lamaita.Asezoneaza totul cu sare si piper, acopera vasul cu folie de aluminiu si da-l la cuptor 40 minute.
Dupa cele 40 minute, scoate vasul din cuptor si mareste temperatura cuptorului la 220⁰C.Inlatura folia de aluminiu si adauga fasolea alba apoi mai da preparatul la cuptor, neacoperit, 30 minute.Presara prepratul cu frunzele de lamaita ramase si serveste-l.
http://lauradfood.blogspot.com/
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010
Interesant!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010
Arata minunat.
Adina (Chef de cuisine) , 29 martie 2010
Prezentare frumoasa si mancarea tare gustoasa
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 martie 2010
Interesanta reteta.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 martie 2010
Arata de nota 10 cu felicitari.Mi-am luat si eu seminte de lamaita de la Carrefour,abia astept sa vad daca ies.Ce bine imi pare ca am vazut la tine cum pui frunzele de lamaita pe copanele.Felicitari,pentru cum ai expus aceasta reteta.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 martie 2010
Apetisant si interesant totodata...
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 22 martie 2010
Ce arome!Ce culori!***** Felicitari!
mac myra (Chef de cuisine) , 22 martie 2010
Fara cuvinte,arata super.Felicitari.
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 22 martie 2010
Foarte interesanta reteta!