autor:

Dachman Laura

» » , , , , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Salate, Salate

Pulpe de pui cu prosciutto, lamaita si fasole alba

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2010

Ingrediente
6 pulpe de pui cu os, fara pielita, 6 felii de prosciutto, 2 linguri ulei de masline, 3 capatani intregi de usturoi, 500 gr rosii cherry, 200 ml vin alb, 1 conserva (400 gr) fasole alba, scursa, 30 frunze proaspete de lamaita, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 160⁰C.Sareaza si pipereaza pulepe de pui apoi aseaza cate 3 frunze de lamaita pe fiecare pulpa.Infasoara fiecare pulpa in cate 1 felie de prosciutto.
Incaleste uleiul intr-o tigaie si prajeste pulpele cate 5 minute pe fiecare parte pana cand feliile de prosciutto devin usor crocante.Intre timp injumatateste capatanile de usturoi si rosiile cherry care sunt mai mari.
Aseaza pulpele prajite intr-un vas termorezistent.Adauga usturoiul, rosiile, vinul alb si 3 frunze de lamaita.Asezoneaza totul cu sare si piper, acopera vasul cu folie de aluminiu si da-l la cuptor 40 minute.
Dupa cele 40 minute, scoate vasul din cuptor si mareste temperatura cuptorului la 220⁰C.Inlatura folia de aluminiu si adauga fasolea alba apoi mai da preparatul la cuptor, neacoperit, 30 minute.Presara prepratul cu frunzele de lamaita ramase si serveste-l.

http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu prosciutto, lamaita si fasole alba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de post cu fasole rosie

Salata de post cu fasole rosie

Dupa ce ati spalat si ati scurs nautul, fasolea si porumbul, le amestecati intr-un bol mare de salata.

2 voturi    0 comentarii
20 min
Salate de legume
Salata de conopida cu iaurt

Salata de conopida cu iaurt

Conopida o desfacem in buchetele si o punem la fiert in apa cu sare 10-15 minute. Se scurge de zeamă

1 vot    3 comentarii
40 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010

    Merita incercata !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Cred ca au o aroma deosebita!

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    Interesanta combinatie!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Interesant!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Arata minunat.

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      Prezentare frumoasa si mancarea tare gustoasa

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Interesanta reteta.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

      Arata de nota 10 cu felicitari.Mi-am luat si eu seminte de lamaita de la Carrefour,abia astept sa vad daca ies.Ce bine imi pare ca am vazut la tine cum pui frunzele de lamaita pe copanele.Felicitari,pentru cum ai expus aceasta reteta.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

      Apetisant si interesant totodata...

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

      Ce arome!Ce culori!***** Felicitari!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

      Fara cuvinte,arata super.Felicitari.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

      Foarte interesanta reteta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui cu os
  • fara pielita
  • 6 felii de prosciutto
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 capatani intregi de usturoi
  • 500 gr rosii cherry
  • 200 ml vin alb
  • 1 conserva (400 gr) fasole alba
  • scursa
  • 30 frunze proaspete de lamaita
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Mini ardei umpluti cu branza Mini ardei umpluti cu branza

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu telemeaua data prin razatoare, untul moale la temperatura camerei. Adaugam smantana, ouale

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Turnulete de pui, vinete si dovlecei Turnulete de pui, vinete si dovlecei

Taiem vanata felii rotunde, le saram si le punem la scurs. Un dovlecel il dam pe razatoarea mica, iar celalalt il taiem la fel ca pe

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata de varza