autor:

Dachman Laura

» » , , , , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Salate, Salate

Pulpe de pui cu prosciutto, lamaita si fasole alba

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2010

Ingrediente
6 pulpe de pui cu os, fara pielita, 6 felii de prosciutto, 2 linguri ulei de masline, 3 capatani intregi de usturoi, 500 gr rosii cherry, 200 ml vin alb, 1 conserva (400 gr) fasole alba, scursa, 30 frunze proaspete de lamaita, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 160⁰C.Sareaza si pipereaza pulepe de pui apoi aseaza cate 3 frunze de lamaita pe fiecare pulpa.Infasoara fiecare pulpa in cate 1 felie de prosciutto.
Incaleste uleiul intr-o tigaie si prajeste pulpele cate 5 minute pe fiecare parte pana cand feliile de prosciutto devin usor crocante.Intre timp injumatateste capatanile de usturoi si rosiile cherry care sunt mai mari.
Aseaza pulpele prajite intr-un vas termorezistent.Adauga usturoiul, rosiile, vinul alb si 3 frunze de lamaita.Asezoneaza totul cu sare si piper, acopera vasul cu folie de aluminiu si da-l la cuptor 40 minute.
Dupa cele 40 minute, scoate vasul din cuptor si mareste temperatura cuptorului la 220⁰C.Inlatura folia de aluminiu si adauga fasolea alba apoi mai da preparatul la cuptor, neacoperit, 30 minute.Presara prepratul cu frunzele de lamaita ramase si serveste-l.

http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu prosciutto, lamaita si fasole alba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata mixta

Salata mixta

Punem intr-un bol boabele de fasole si de porumb. Curatam, spalam si dam pe razatoarea mare morcovul

9 voturi    6 comentarii
15 min
Salate de legume
Salsa de ardei cu piersici si rosii

Salsa de ardei cu piersici si rosii

Spalam bine ardeii, , gogosarul si rosiile, le stergam si apoi le taiem marunt. Ceapa curatata o

2 voturi    0 comentarii
25 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010

    Merita incercata !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Cred ca au o aroma deosebita!

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    Interesanta combinatie!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Interesant!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Arata minunat.

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      Prezentare frumoasa si mancarea tare gustoasa

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Interesanta reteta.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

      Arata de nota 10 cu felicitari.Mi-am luat si eu seminte de lamaita de la Carrefour,abia astept sa vad daca ies.Ce bine imi pare ca am vazut la tine cum pui frunzele de lamaita pe copanele.Felicitari,pentru cum ai expus aceasta reteta.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

      Apetisant si interesant totodata...

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

      Ce arome!Ce culori!***** Felicitari!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

      Fara cuvinte,arata super.Felicitari.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

      Foarte interesanta reteta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui cu os
  • fara pielita
  • 6 felii de prosciutto
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 capatani intregi de usturoi
  • 500 gr rosii cherry
  • 200 ml vin alb
  • 1 conserva (400 gr) fasole alba
  • scursa
  • 30 frunze proaspete de lamaita
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata de varza acra