Se pun pulpele la fiert si se curata foarte bine zeama de spuma.
Se pun pulpele la fiert si se curata foarte bine zeama de spuma. Se dezoseaza carnea si se taie cubulete. Se pune untul intr-un vas wok si dupa ce acesta se topeste, se adauga carnea. Se prajeste 7-10 min la foc potrivit, amestecand din cand in cand. Apoi se pune 1-1,5 l supa de pui , sare, si se lasa la foc mic pana fierbe carnea complet.
Separat, se amesteca amidonul cu smantana si se rade ghimbir (optional). Dupa ce carnea a fiert, smantana se dilueaza cu sosul din wok, se toarna peste carne si se mai da un clocot. La sfarsit, se pune mararul si se stinge focul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii