Se pun pulpele la fiert si se curata foarte bine zeama de spuma.
Se pun pulpele la fiert si se curata foarte bine zeama de spuma. Se dezoseaza carnea si se taie cubulete. Se pune untul intr-un vas wok si dupa ce acesta se topeste, se adauga carnea. Se prajeste 7-10 min la foc potrivit, amestecand din cand in cand. Apoi se pune 1-1,5 l supa de pui , sare, si se lasa la foc mic pana fierbe carnea complet.
Separat, se amesteca amidonul cu smantana si se rade ghimbir (optional). Dupa ce carnea a fiert, smantana se dilueaza cu sosul din wok, se toarna peste carne si se mai da un clocot. La sfarsit, se pune mararul si se stinge focul.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii