Pulpele de pui se spala si apoi se pun intr.in vas cu apa rece (punem apa cat sa le acopere) si un praf de sare.
Dam la foc si cand incepe sa fiarba ,spumam.
Lasam pe foc pana cand pulpele sunt bine fierte.
Scoatem pulpele din apa ,le stergem cu un prosop de bucatarie,le stropim cu ulei si apoi le condimentam cu sare,piper si cimbru.
Imbracam fiecare pulpa in parte in cate 2 felii de bacon.
Asezam pulpele pe gratarul unei tavi in care am pus o cana cu apa si dam la cuptor ,la 180 grade si tinem pana cand baconul este frumos rumenit.
Se servesc atat calde cat si reci.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii