Pulpe de pui imbracate in bacon

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie
Pulpe de pui imbracate in bacon

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui inferioare
  • 8 felii bacon crud-uscat
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper macinat
  • ulei de masline

Mod de preparare

Pulpele de pui se spala si apoi se pun intr.in vas cu apa rece (punem apa cat sa le acopere) si un praf de sare.

Dam la foc si cand incepe sa fiarba ,spumam.

Lasam pe foc pana cand pulpele sunt bine fierte.

Scoatem pulpele din apa ,le stergem cu un prosop de bucatarie,le stropim cu ulei si apoi le condimentam cu sare,piper si cimbru.

Imbracam fiecare pulpa in parte in cate 2 felii de bacon.

Asezam pulpele pe gratarul unei tavi in care am pus o cana cu apa si dam la cuptor ,la 180 grade si tinem pana cand baconul este frumos rumenit.

Se servesc atat calde cat si reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise