Pulpele de pui se spala si apoi se pun intr.in vas cu apa rece (punem apa cat sa le acopere) si un praf de sare.
Dam la foc si cand incepe sa fiarba ,spumam.
Lasam pe foc pana cand pulpele sunt bine fierte.
Scoatem pulpele din apa ,le stergem cu un prosop de bucatarie,le stropim cu ulei si apoi le condimentam cu sare,piper si cimbru.
Imbracam fiecare pulpa in parte in cate 2 felii de bacon.
Asezam pulpele pe gratarul unei tavi in care am pus o cana cu apa si dam la cuptor ,la 180 grade si tinem pana cand baconul este frumos rumenit.
Se servesc atat calde cat si reci.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii