autor:

maria mihalache

» » Fripturi

Pulpe de pui impanate cu verdeturi

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2010

Ingrediente
.6 pulpe superioare de pui, .5 fire de ceapa verde, .5 fire de usturoi verde, .1 legatura de patrunjel, .ulei de masline, .1 pahar de vin alb, .busuioc, .sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

6 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa, usturoiul si patrunjelul marunt.Se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu putin ulei de masline.Se amesteca bine.

Separat pulpele se spala se lasa la scurs se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si apoi se desprinde cu grija pielita (dar nu de tot ) si introducem cu grija amestecul de verdeturi.Se mai pastreaza putin ca sa punem si peste pulpe atunci cand dam la cuptor.Intindem cu grija pielea la loc.Pulpele se aseaza apoi intr-o tava peste care punem restul de verdeturi, o cana cu apa si dam la cuptor.Se lasa sa scada apa ,stropind din cand in cand cu sosul format pulpele si se adauga vinul.Se mai lasa la cuptor cieca 15-20 min. pana cand pilpele sunt bine rumenite.

La final presaram busuioc..................sunt delicioase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui impanate cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui picante

Pulpe de pui picante

Se căleste ceapa, ulterior se adaugă 2 linguri de miere, 1 lingură de sos tomate, chili după

1 vot    1 comentariu
45 min
Fripturi
Friptura asortata

Friptura asortata

Incing dubletta unsa cu ulei, asez ceafa, las sa se rumeneasca pe ambele parti, condimentez, adaug

41 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 17 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    maria mihalache , 11 iunie 2010

    Ramona, noua ne-au placut tare mult.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Multumesc,Cami!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

    Arata foarte bine.Ma asteptam sa se stranga pielita.

    • Fara foto

      maria mihalache , 02 iunie 2010

      Multumesc,Mihaela!

    • Fara foto

      maria mihalache , 02 iunie 2010

      Sunt Valentina.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Delicioase si aromate!!!*****

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Nu pot spune,decit:minunat !

    • Fara foto

      maria mihalache , 01 iunie 2010

      Silvioara, ciuperci doar pentru tine ca mie nu imi plac....ha,ha,ha.

    • Fara foto

      maria mihalache , 01 iunie 2010

      Lenutica, nu mai inghiti in sec hai mai bine la o portie.

    • Fara foto

      maria mihalache , 01 iunie 2010

      Foarte usoara si foarte buna,Alina.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Foarte aromate si fine!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      In mod sigur sunt delicioase...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Sunt o bunatate.Daca mai pui si cateva ciuperci,sunt favoritele mele.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Medi, ma faci de inghit in sec, sunt tare apetisante!

    • COSTINELA  M.

      COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Bune rau, maine fac reteta ! Multumesc.

    • Fara foto

      flory avram , 01 iunie 2010

      Delicioase,imi plac cu busuioc!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      O reteta deosebita!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

6 voturi

Ingrediente

  • .6 pulpe superioare de pui
  • .5 fire de ceapa verde
  • .5 fire de usturoi verde
  • .1 legatura de patrunjel
  • .ulei de masline
  • .1 pahar de vin alb
  • .busuioc
  • .sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

25 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache

Ramona, noua ne-au placut tare mult.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Costite de oaie fripte