autor:

Aurel_Constantinescu

» » Fripturi

Pulpe de pui in crusta de miere cu cartofi si portocale

Autor: Aurel_Constantinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Aurel_Constantinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2013

Ingrediente
8 ciocanele, 50 gr miere, 3 portocale, 3 cartofi mari, 20 gr margarina, 4 foi de dafin, piper, cimbru, oregano si condimente de pui.

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Spalam ciocanelele si le curatam bine, le condimentam si le bagam la frigider. Curatam cartofii si ii taiem in patru. O portocala o taiem felii cu tot cu coaja, iar celelalte le curatam normal. Ungem tava cu margarina asejam pulpitele, intre ele cartofii si portocalele asa in cat sa punem pe o margine feliile de portocala, se pun foile de dafin, se condimenteaza totul presarand deasupra, si se toarna apa calda aproape sa le acopere dupa care se baga la cuptorul incins in prealabil, cam 60 min. Le scoatem ungem ficare pulpita cu miere si le bagam la cuptor maxim 10 min. Se servesc ca atare, totul e comestibil, cu salata verde si un pahar de vin. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta de miere cu cartofi si portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc cu cartofi si sos bechamel

Friptura de porc cu cartofi si sos bechamel

Acesta este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa. Fripturile se fac cum doreste fiecare pe gratar

3 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Ciolan afumat la cuptor cu salatã Coleslaw

Ciolan afumat la cuptor cu salatã Coleslaw

1) Fierbe ciolanul în apã fãrã sare, cu foile de dafin si ardeiul iute. Lasã la fiert cam 30

10 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 8 ciocanele
  • 50 gr miere
  • 3 portocale
  • 3 cartofi mari
  • 20 gr margarina
  • 4 foi de dafin
  • piper
  • cimbru
  • oregano si condimente de pui.

Raporteaza reteta

Retete
de Aurel_Constantinescu
Spaghete carbonara la cuptor

Spaghete carbonara la cuptor

Spaghetele se fierb, comform instructiunilor, cu un praf de sare, o lingura de ulei de masline si

19 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Pentru inceput se separa galbenusul de albus. Visinile se curata de samburi si se pun la scurs intr-o

11 voturi    8 comentarii
45 min
Prajituri
Friptura de pui la coptor in vas de lut

Friptura de pui la coptor in vas de lut

Vasul de lut se scufunda in chiuveta plina cu apa timp de 20 min., in acest timp pregatim puiul.

3 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pachete de carne cu mozzarella